Internet & Mobile World Team

Viitorul este electric. Eşti pregătit?

26 September 2018, 17:02
Placeholder

630,000 este numărul de maşini electrice conduse acum doi ani. Astăzi numărul lor este de 5 ori mai mare.

Se estimează ca în 2030 numărul acestora să ajungă la 125 milioane, conform datelor unui nou raport al Agenției Internaționale de Energie (IAE). Nu mai este nicio îndoială. Mobilitatea electrică este aici şi va deveni parte esențială din viețile noastre.


Devotat inovației tehnologice și dezvoltării soluțiilor sustenabile, E.ON își dorește să aibă un impact semnificativ asupra calității vieții de azi și de mâine, asupra modului în care sursele de energie sunt folosite, înlesnind accesul tuturor la soluții de mobilitate electrică și contribuind activ la crearea unei infrastructuri care să sprijine tendințele actuale ale pieței.
Înscris în strategia companiei de a oferi soluții noi, inovative, din afară zonei de utilități, soluţiile E.ON Drive sunt create ca să ajute comunitătile cu soluții fiabile și prietenoase cu mediul. Să revoluționeze transportul în orașe. Să alimenteze cu energie fiecare călătorie. Să schimbe percepții asupra conceptului de mobilitate electrică. Să crească profitabilitatea business-urilor care adoptă aceste soluții.

Vino la IMWorld și începe-ți călătoria electrizantă alături de E.ON. Vei descoperi stațiile de încărcare pentru maşini electrice, cu design minimalist și vei afla totul despre serviciile oferite, atât personalor fizice, cât și cele dedicate companiilor.

Experții în mobilitate electrică ți-au pregătit și o serie de experiențe electrizante cu premii pe masură. Nu ai mai condus niciodată o mașină electrică? Acum vei putea experimenta mobilitatea electrică cu ajutorul tehnologiei VR și vei explora orașul în feluri noi.

În plus, la Digital & E-commerce Stage, experții E.ON vor vorbi despre cum sunt create soluții noi și cum este încurajată cultura antraprenorială și inovarea în cadrul unei organizații mari prin înlocuirea modului de lucru tradițional cu aplicarea conceptelor de Open Innovation și Agile.

Viitorul este electric. Vino la IMWorld și experimentează și tu puterea unei călătorii electrizante.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km şi deservesc circa 3,1 milioane de clienţi din 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49