Internet & Mobile World Team

Syswin Solutions te conectează cu mediul înconjurător prin 5 soluții IoT inovatoare

26 September 2018, 16:23
Placeholder

Tehnologia Internet of Things permite obiectelor să fie controlate de la distanță printr-o infrastructură de rețea existentă, oferind astfel oportunități pentru o mai mare integrare între lumea fizică și sistemele informatice. Așadar, rezultă o eficiență sporită, îmbunătățiri economice, dar și o precizie mai mare.

Cu ajutorul acestei tehnologii, orașele pot deveni instruite, interconectate și bineînțeles, mai inteligente. În acest sens, Syswin Solution vine în sprijinul unui mediu mai inteligent și unui trai simplificat, cu 5 soluții inovatoare ce vor actualiza și îmbunătăți viața de zi cu zi.

SmartAir City  – aer curat pentru un oraș întreg

Poluarea aerului urban este un amestec complex de gaze și particule cunoscute sub numele de ceață fotochimică, care afectează negativ viața într-un oraș. Dioxidul de azot, nivelul de ozon și diverse particule reprezintă principalii poluanți de aer în orașele moderne, iar efectele acestora asupra sănătății pot duce la urmatoarele probleme: alergii si simptome astmatice, deteriorarea sistemului respirator, slăbirea imunității și apariția dificultății în concentrare. Primul pas în gestionarea poluării aerului este monitorizarea calității aerului și aflarea de informații relevante și precise despre aerul ce ne înconjoară.

SmartAir City este o soluție compactă, bazată pe senzori, independentă din punct de vedere energetic, care furnizează informații despre parametri critici în timp real, notificări și alerte despre nivelurile de poluare urbană.  Costul eficient, mobilitatea, modul ușor de instalat și independenta energetica, fac din soluția SmartAir City, tehnologia perfectă de a îmbunătăți calitatea aerului într-un oraș.

 

Smart Air Cube- cel mai  bun prieten al aerului din casa ta

Gândiți-vă la locurile în care tu și persoanele dragi ție petreceți cel mai mult timp. Credeți că aerul pe care îl respirați în casă, la birou sau în hotel este curat?

Smart Air Cube este un cub inteligent care poate verifica calitatea aerului de lângă tine monitorizand in timp real urmatorii parametrii: particule microscopice de praf, dioxid de carbon, umiditate, temperatură, mucegai, fum și alți compuși chimici. Acest cub ingenios cu un design inovator, simte particule pe care ochii tăi nu le pot percepe și calculează parametri optimi pentru aerul din jurul tău. Ai parte de toate informațiile la un click distanță  cu notificări în timp real prin aplicația SmartAir. SmartAir Cube este prietenul din casa ta care monitorizează, transmite și te ajută să respiri aerul de care ai nevoie!

 

 

SysAgria- Agricultura inteligentă și roditoare

Agricultura este unul dintre pilonii esențiali ai societății și implicit motorul unui nivel ridicat de trai. Indiferent de regiune, condiții climatice sau specific, agricultura este cea care înainte de toate garantează securitatea alimentară pentru noi toți.

SysAgria, este o soluție inteligentă ce poate reprezenta nucleul unei agriculturi de precizie. Pe lângă posibilitatea integrării oricărui tip de senzor pentru componenta de monitorizare, SysAgria poate analiza, compara, decide și acționa în scopul optimizării resurselor și maximizării rezultatelor. Prin intermediul SysAgria, colectarea permanentă a datelor din sol si aer și analiza acestora, nu numai ca va reduce costurile totale, dar si va preveni agricultorul asupra riscurilor de imbolnavire a culturilor și implicit va creste calitatea recoltei.

 

SysParking – parcare inteligentă și fără stres

Industria de parcare inteligentă continuă să evolueze în cât mai multe orașe, inclusiv București, care se confruntă cu congestionarea traficului și locuri de parcare necorespunzătoare. Exploatarea tehnologiilor cu senzori continuă să fie esențială pentru dezvoltarea parcării inteligente, ceea ce face soluția SysParking ideală pentru implementarea în centre comerciale (mall-uri, hipermarketuri), porturi, aeroporturi sau spații de parcare pentru birouri și rezidențiale. O atfel de soluție vine cu urmatoarele avantaje: Indică cu precizie ocuparea locului/vehicului în timp real, optimizează utilizarea spațiului de parcare,  permite o mai bună monitorizare in timp real și gestionează inteligent locul de parcare disponibil.

SysTraffic –  real ajutor pentru management-ul traficului

Nu exista persoană care sa nu urască traficul intens – de la locuitorii orașului, administratorii și navetiștii din întreaga lume. Blocajele de trafic cauzează costuri considerabile din cauza pierderilor neproductive în timp;  ele sporesc probabilitatea accidentelor și au un impact negativ asupra mediului (poluarea aerului, combustibilul pierdut) și asupra calității vieții (probleme de sănătate, zgomot, stres).  Măsurarea precisă și în timp real a parametrilor de trafic, cum ar fi tipul și numărul de vehicule, vitezele individuale și modelul general al fluxului de vehicule sunt importante pentru implementarea cu succes a unui sistem inteligent de transport (ITS) și astfel, pentru a asigura utilitatea optimă a drumurilor existente. Integrarea soluției Systraffic, cu o platformă de date în cloud, o rețea de mașini și senzori interconectați, va ajuta la gestionarea traficului si astfel, traficul devine mai inteligent și mai eficient.

 

Pentru o prezentare mai în detaliu despre aceste soluții IoT și discuții vizionare despre cum putem să ne ușurăm viața într-un mod mai inteligent, ne puteți vizita la standul Syswin Solutions din cadrul IMWorld 2018, în Expo Area la zona Devices and Internet of Things.

SYSWIN SOLUTIONS oferă soluții IoT & M2M de înaltă performanță pe o singură platformă care integrează diferite tehnologii, protocoale de comunicare și senzori pentru a răspunde cerințelor de conectivitate pe care companiile și sectorul public trebuie să le îndeplinească în domenii cum ar fi Mediul, Smart City, Smart Building, Controlul Industrial, Logistica, Securitatea, Media și Casino Management. Viziunea noastră este reprezentată de mediul business și de viața cotidiană în care tehnologia este un instrument la îndemâna non-inginerilor.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49