Internet & Mobile World Team

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie 2018

30 October 2018, 13:09
Placeholder

WeContent, va avea loc pe 1 noiembrie 2018 la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Mall și va reuni invitați de prestigiu de la noi din țară și din UK.

Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul marketingului, comunicării și PR-ului, celor care creează conținut – copywriteri și content writeri, vloggerilor, bloggerilor, dar și antreprenorilor interesați să-și eficientizeze eforturile de vânzări.

Aflat la prima ediție, WeContent își propune să reunească oameni care împărtășesc aceeași viziune asupra viitorului în marketing și să construiastă în jurul evenimentului o comunitate de creatori, specialiști și susținători ai conținutului de calitate.

Speakerii din cadrul conferinței sunt experți premiați și recunoscuți pentru realizările lor în domeniu. Mulți au pus bazele propriilor proiecte și companii de succes și vorbesc frecvent la evenimente de prestigiu. Printre ei se numără Jon Burkhart – Fondator al TBC Global, Jon Mowat – Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson – Content marketing consultant and trainer la Valuable Content, Kevin Gibbons, Co-Founder la Resignal, Mihai Alexandru Has – Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurențiu Dumitrescu – Managing partner la Digital Star și Alex Dona – Managing partner la Times New Roman.

Invitații și agenda evenimentului vor acoperi aspecte diverse ale content marketingului, de la cum să fomulezi o strategie de succes, la diferite canale de promovare, cum să generezi conținut relevant, optimizarea SEO, tendințe și tehnologii, storytelling și cum să ieși din convențional.

Pentru mai multe detalii legate de speakeri, agendă și pentru înscriere, accesați www.wecontent.ro.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49