Internet & Mobile World Team

Cum se poate redefini modul de lucru într-o companie cu ajutorul principiilor Agile?

19 October 2018, 10:11
Placeholder

Ce este o organizație agilă? Cum este încurajată cultura antreprenorială în cadrul unei organizații mari? Cum poate inova o companie înlocuind modul de lucru tradiţional, cu un mod de lucru nou, bazat pe aplicarea conceptelor de Open Innovation și Agile? Şi mai ales, cu ce rezultate?

La toate aceste întrebări a răspuns Anda Hajdinjak, Head of Innovation and Agile, E.ON România, în cadrul unei sesiuni despre inovare, mobilitate electrică şi transformare organizaţională.

În faţa unei audiențe de peste 200 participanți, ea a vorbit despre cum E.ON aplică principiile Agile, specifice mai mult companiilor de tip start-up, și cum o modalitate nouă de lucru, bazată pe aceste principii, întărește structurile organizaționale, diminuând mentalitățile de tip ‘’silo’’, ajutând compania să creeze soluții inovatoare mai eficient și mai rapid.

Alegând un mod de lucru agil, o companie va resimţi avantaje atât pe plan intern, cât şi pe plan extern. Pe plan intern putem vorbi despre eficientizarea modului de lucru, o mai bună colaborare a membrilor echipelor implicate în proiecte, o dezvoltare profesională continuă. Pe plan extern, un mod de lucru agil duce la o mai bună definire a aşteptărilor clienţilor şi o îmbunătățire semnificativă a timpului de livrare a unei soluţii noi în piaţă, soluţie adaptată nevoilor reale ale clienţilor.

Într-un astfel de mediu agil s-au născut şi soluţiile de mobilitate electrică E.ON Drive, soluţii ce vin în sprijinul tuturor celor care îşi doresc să îşi cumpere echipamente de încărcare e maşinii electrice pe care o au sau pe care şi-o doresc. E.ON Drive nu înseamnă doar o staţie de încărcare, ci şi servicii complete de la consultanţă, la instalare şi beneficii post vânzare. Este partenerul tău în mobilitate electrică.

Standul E.ON a dăruit energie de călătorie câtorva sute de vizitatori curioşi să afle mai multe despre soluţiile E.ON Drive, să experimenteze mobilitatea electrică prin intermediul tehnologiei VR sau să refacă trasee prin Bucureşti cu ajutorul ozoboţilor.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49