Internet & Mobile World Team

Soluție de gestiune a depozitului de la IT Genetics

19 September 2018, 10:54
Placeholder

O soluție de gestiune a depozitului presupune mixul perfect dintre un software adaptat operațiunilor specifice unui depozit și echipamente conectate. Doar astfel, companiile dețin controlul și gestionează eficient toate operațiunile, din momentul în care produsele sau materiile prime intră în gestiune și până când produsele finite ajung la clienți.

Recepție, put-away, transfer, reaprovizionare, inventar, picking, sortare, încărcare, împrumut, casare, creare și tipărire de etichete: toate sunt operatiuni specifice unui depozit, care necesita dispozitive diferite si software adecvat. E necesar, deci, ca soluția de gestiune a depozitului să ofere vizibilitate maximă asupra inventarului companiei în timp real, în orice locație și indiferent dacă produsul se află în depozit sau este în tranzit.

Dimensiunea și obiectul de activitate al companiei dictează soluția de gestiune potrivită. Aceasta este calibrată de specialiștii IT Genetics astfel încât să se obțină un echilibru perfect între investiție și beneficii.

 

Principalele avantaje ale implementării solutiei de gestiune IT Genetics:

  • optimizarea stocurilor și a spațiului de depozitare
  • acces la date în timp real, de oriunde
  • reducerea timpului necesar inventarierii
  • reducerea costurilor operaționale și a termenelor de livrare al comenzilor
  • acuratețea stocurilor și trasabilitatea produselor
  • eliminarea erorilor umane asigurand o precizie a operațiunilor de până la 100%

 

Soluția de gestiune a depozitului propusă de IT Genetics conține:

  1. Aplicație software

Principalul scop al aplicației este automatizarea operațiunilor din depozit. Se simplifică accesul la informațiile referitoare la stocuri și la mișcările de marfă cu ajutorul echipamentelor mobile de scanat și culegere de date pe teren folosind tehnologia codurilor de bare, RFID, Pick by Voice, Put by Voice, Pick by Light, Put by Light.

 

  1. Echipamente IT&C și rețelistică

O rețea informatică bine pusă la punct este esențială pentru gestionarea depozitului. Tehnicienii noștri au experiență în implementarea de soluții, așa că infrastructura depozitului va răspunde rapid și corect cererilor actuale și viitoare.

 

  1. Imprimante de etichete

Etichetele precise, rezistente și rapid obținute sunt elemente de bază în soluțiile de gestionare a depozitului. IT Genetics furnizează cele mai performante imprimante de etichete din domeniu, de la variantele portabile până la cele mai puternice imprimante industriale.

 

  1. Terminale mobile și scannere industriale

Terminalele mobile și scannerele din oferta IT Genetics sunt folosite și susținute de clienții noștri de peste 11 ani. Indiferent de modul de utilizare si de mediul de lucru, veți găsi dispozitivul dotat cu motorul de scanare potrivit, care transmite datele colectate în timp real, prin cablu sau wireless.

 

  1. Tablete robuste

Tabletele industriale sunt echipamente gândite și fabricate pentru medii extrem de dificile. Sunt ideale pentru scanarea și introducerea datelor, vizualizarea documentelor, rularea aplicațiilor enterprise și folosirea GPS-ului.

 

Vă invităm la standul IT Genetics pentru a găsi împreună cu specialiștii noștri soluția de gestiune a depozitului perfecta pentru afacerea dumneavoastră.

IT Genetics este integrator de sisteme și furnizor de soluții în domeniile identificării și colectării automate de date (AIDC) și al punctelor de vânzare (POS). Avem 11 ani de activitate intensă, timp în care ne-am câștigat reputația de echipă dedicată, pe care te poți baza, orientată mereu către nevoile clientului nostru. Calitatea ireproșabilă a serviciilor oferite esteun criteriu decisiv pentru ca mari producători renumiți la nivel internațional, precum Zebra, Brother, Citizen, Honeywell, NCR sau Datalogic să ne ofere diferite grade de parteneriat.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49