Internet & Mobile World Team

Retargeting.biz – o platforma unica de automatizare si personalizare a interactiunilor cu clientii

29 August 2018, 15:44
Placeholder

Retargeting.biz, considerat Best Marketing Automation Tool, ofera canale de comunicare nemaintalnite sub acelasi acoperis, fiind singura companie românească care integrează Google Programmatic Ads, Facebook și Instagram Dynamic Ads prin API.

Astfel, Retargeting.biz este prima aplicație din România dedicată antreprenorilor ce activează în comerțul electronic, care va avea integrare prin API cu cele mai mari rețele de comunicare disponibile, Google și Facebook.

Google Programmatic Ads, Facebook si Instagram Dynamic Ads reprezintă noi modalități de a întoarce utilizatorii pe site prin ad-uri personalizate in functie de comportamentul utilizatorilor pe site rezultand in rezultate cu 50-70% mai bune fata de campaniile de reclame create manual. Pentru acest scop, Retargeting.biz ofera posibilitatea de a retargeta vizitatorii unui magazin online (Visitors Remarketing), a persoanelor care au abandonat produse in cosul lor de cumparaturi (Abandoned Cart Remarketing), a abonatilor la newsletter (Email Customer Engagement) sau a persoanelor ce au interactionat cu pagina de Facebook a magazinului online (Page Engagement).

“De asemenea, odată cu noile funcționalități, Retargeting.biz deschide posibilitatea de mărire a traficului magazinelor online folosind atat Google Ads cat si Facebook si Instagram Ads prin posibilitatea de a crea campanii de targetare a unor utilizatori cu profil si interese asemanatoare traficului existent (Lookalike Audience), campanii ce afiseaza cele mai vandute produse catre utilizatorii care sunt cei mai probabil sa devina clienti (Trending Now) sau campanii de targetare a utilizatorilor in baza datelor demografice si intereselor (Custom Targeting). Aceste campanii au rolul de a aduce nou traffic, noi utilizatori pe magazinul online.

Datorită integrării prin Interfața de Programare a Aplicațiilor (API), atât cu Google, cât și cu Facebook și Instagram, orice utilizator Retargeting.biz poate începe să folosească aceste funcționalități în cateva minute și beneficiază atât de crearea și actualizarea automată a catalogului de produse, cât și de rezultate în timp real (ca și comparație, Google îți updatează în interfața sa statisticile odată la câteva ore)”, spune Rareș Bănescu, CEO & Founder Retargeting.biz.

În momentul de față, Retargeting.biz vine în sprijinul e-shopurilor nu doar cu functionalitatile de Google Programmatic Ads si Facebook & Instagram Dynamic Ads si cu mai multe tipuri de campanii pentru retargetarea clienților deja existenți: comunicări automate, precum email-uri personalizate, SMS-uri, push notifications și pop-up-uri cu mesaje personalizate, dar și comunicări setate manual de către magazinele online, precum SMS-uri și push notifications.

Toate aceste functionalitati sunt disponibile pentru un commission de 3.5% aplicabil doar la veniturile generate prin Retargeting.biz. Mai simplu spus: plata doar la performanta; integrare gratuita; inregistrare in doar 3 minute; catalog de produse si de ad-uri personalizate create in mod automat si fara a fi nevoie de cunostinte de programare.

Retargeting.biz este utilizat la nivel worldwide și ajută magazinele online sa comunice in mod automat si prin mesaje customizate cu fiecare client. Cu ajutorul retargetării personalizate, softul românesc a generat până în prezent venituri de peste 26 milioane euro pentru mai mult de 3.250 de clienți din toată lumea. În 2017, Retargeting.biz a fost declarat Best Marketing Automation Tool.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49