Internet & Mobile World Team

Printre Google, Apple, Mapbox și alții, HERE este acum numărul 1 în platformele de localizare

25 September 2018, 10:51
Placeholder

În industria furnizorilor de hărți și platforme de navigație, tocmai ce am urcat pe locul 1 printre colegii noștri – și mai sunt multe de arătat.

Suntem încântați să împărtășim niște noutăți importante. În cel mai recent raport al lui Ovum, HERE a fost plasată pe locul 1 printre platformele de localizare. Această recunoaștere vine de la o firmă de analiză a industriei, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul tehnologiei și comunicațiilor. Deci, atunci când ne poziționează ca lider în industrie, este un success important.

După cum spune CEO-ul nostru, Edzard Overbeek, “acest succes este înrădăcinat în modul în care am ales să creștem, iar creșterea este atribuită unei echipe internaționale de peste 8.500 de oameni care ne-au adus la vârf în ultimii doi ani “.

Cum am crescut?

Când vine vorba de punerea in practică a conceptului de Autonomous World, nici o companie nu o poate face singură. Pur și simplu nu este realist, nu pentru nimeni. De aceea am dus munca necesară pentru extinderea parteneriatelor, cum ar fi cea pe care am creat-o cu NavInfo, Pioneer și SK Telecom pentru a crea OneMap Alliance, care va oferi o hartă standardizată de înaltă definiție cu o acoperire la nivel mondial.

Hărțiile HERE HD Live sunt pe cale să capteze peste un milion de kilometri de drumuri de înaltă definiție în acest an. Aceste hărți au informații care depășesc cu ușurință informațiile despre localizarea pe șosea. Ele încorporează marcajele pentru benzi, configurațiile benzilor, indicatoare rutiere, limitele de viteză și obiectele de lângă drumuri … Toate acestea sunt esențiale pentru a face vehiculele autonome o realitate.

Deci asta e lumea din afara acoperită. Să aruncăm o privire înăuntru: capabilitățile noastre de cartare interioară sunt, generează, chiar acum, hărți precise ale locurilor cu nivele de detaliu nevăzute anterior. Acestea sunt hărți detaliate ale nodurilor de transport, centrelor comerciale, stadioanelor etc. și reprezintă fundamentul noilor instrumente care vor oferi o mai bună siguranță, o mai bună analiză și experiențe mai bune pentru toată lumea.

Unul dintre elementele de diferențiere cheie, care este specificat în raportul lui Ovum, este actualizarea noastră cu privire la modul în care programatorii pot avea acces la instrumentele platformei noastre. În acest an, am luat decizia de a sprijini programatorii mai bine, si astfel să oferim instrumente puternice bazate pe cloud și să furnizăm aceste instrumente cu minimul de complicații. Rezultatul este planul nostru de dezvoltatori Freemium.

Prin toate aceste exemple, colaborarea a rămas aproape de centrul scopului nostru. Aducerea tuturor acestor date împreună este o sarcină pentru platforma HERE Open Locations Platform, care este pe punctul de-a obține o actualizare la fel de interesantă, de care veți auzi mai multe foarte curând.

Suntem extrem de mândri de această realizare, dar asta nu înseamnă că suntem pe cale să ne odihnim pe lauri. Acesta este rangul de astăzi în competiție, dar companiile mari nu folosesc competiția ca pe o element de focusare. Scopul nostru este să creăm cele mai bune soluții și servicii pe care le putem face.

Punem la lucru ultimele tehnologii-AI, computer visioning, deep neural networks, machine learning, internet de mare viteză, și suntem partnerii cu programatori, ingineri pentru planificarea infrastructurii, producători auto, companii de servicii logistice și transport, companii de telefonie și mulți alții. O facem pentru că știm că viitorul este lucrul în colaborare.

Cele mai interesante tehnologii se dezvoltă acum, și noi ajutăm la crearea instrumentelor necesare dezvoltării lor. Credem în conceptul de Autonomus World pentru toți și, pe măsură ce avansăm, suntem hotărâți să facem acestă viziune să devină realitate.

Puteți citi mai multe despre noi și industria în care activăm descărcând raportul complet al Ovum https://engage.here.com/download-ovum-location-platform-index sau accesând http://360.here.com și www.here.com .

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49