Internet & Mobile World Team

Primii pași către digitalizarea afacerii tale

4 October 2018, 06:27
Placeholder

Ca toate lucrurile care merită făcute, crearea și dezvoltarea unei afaceri nu este o întreprindere ușoară și fără riscuri. Dar, orice antreprenor îți poate spune că riscurile și provocările sunt depășite de recompensele și satisfacțiile date de visele pe care ți le împlinești.

Totodată, unele riscuri sunt mai ușor de gestionat decât altele, iar cele mai mari provocări sunt generate de evoluția tehnologică și administrarea dinamică a sistemelor de IT. De aceea, ca antreprenor, o strategie solidă și profesionistă de digitalizare a afacerii tale este un element cheie în atingerea cu succes a obiectivelor de business. Însă, când numărul de opțiuni IT este în continuă creștere, e tot mai greu să asiguri expertiza în alegerea și optimizarea celor mai bune soluții. Externalizarea serviciilor IT este o soluție care te poate scăpa de multă bătaie de cap și îți poate oferi timp în plus să te concentrezi la creșterea business-ului tău. Aceasta este recomandată și deoarece poate asigura un grad optim de profesionalism în elaborarea strategiei tale de digitalizare.

În același timp, impactul produs de digitalizare și viteza de evoluție a business-ului diferă în funcție de specificul fiecărei afaceri. În consecință, nu există o rețetă unică prin care afacerea ta să răspundă la nevoile și provocările generate de evoluția tehnologică. Astfel, soluțiile digitale și IT pe care le utilizezi trebuie alese în baza unei cunoașteri amănunțite a domeniului tău de activitate și a elementelor care îți diferențiază afacerea în piață. Spre exemplu, VIVA Telecom alcătuiește echipe dinamice care dezvoltă pachete de soluții integrare de IT&C perfect adaptate la industria și specificul business-ului tău.

Personalizarea soluțiilor IT este însă un element de fină calibrare, afacerile în general au un set de necesități digitale comune. Prima dintre acestea este legată de accesul la Internet și securitatea datelor. În acest sens, VIVA Telecom pune la dispoziția clienților săi serviciul VIVA Connect, care oferă un pachet complet de Date, Hosting și IT Security special creat pentru afacerea ta. Viteze mari de internet, apeluri telefonice, teleconferințe sau videoconferințe fără întreruperi, siguranța bazelor de date și protecție împotriva amenințărilor cibernetice – sunt doar cateva dintre beneficiile acestui pachet.

O altă nevoie comună a afacerilor este, în acest moment, gestionarea unitară și profesionistă a serviciilor digitale. VIVA Manager oferă cele mai bune soluții de Control Acces pe bază de recunoaștere a amprentei, supraveghere video și administrarea sistemului IT al companiei tale.

Mai mult decât orice, mediul de business are clare nevoi de comunicare și de canale de comunicare sigure, eficiente și rapide. VIVA Voice este un pachet complet de Telefonie și Soluții de Voce special care poate fi adaptat cu succes la orice afacere. Acesta presupune convorbiri fără delay, fără ecou, fără pauze intermitente, fără sunet de fundal, reducerea costurilor pe partea de comunicații, cât și pe partea de marketing și deplasări și suport tehnic 24/7.

Nu în ultimul rând, pentru a rămâne competititve, companiile de azi trebuie să se adapteze perfect la viteza cu care societatea și thnologia evoluează. Ca răspuns la această necesitate, VIVA Telecom a creat pachetul VIVA Marketer, care oferă soluții de Smart Marketing, Digital Signage și Wifi personalizate. Pentru că satisfacția clienților este esențială pentru succesul afacerii tale, acest pachet asigură posibilitatea de a comunica instant, de a obține date relevante despre clienții tăi și de a le oferi informațiile de care au nevoie în timp real.

 

 

 

 

 

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49