Internet & Mobile World Team

La Internet & Mobile World, Systematic face diferența în domeniul sănătății și al educației

2 October 2018, 13:15
Placeholder

Începând cu 1985, ne-am dezvoltat organic, ajungând o companie internațională din industria IT, care livrează produse și servicii pe cinci domenii de business: domeniul public și privat, sănătății, apărării, securității naționale, și al educației.

Suntem cea mai mare companie daneză de software cu capital privat. Produsele și serviciile noastre sunt folosite de peste un million de utilizatori din întreagă lume, având drept parteneri mari companii internaționale. Systematic are peste 1.000 de angajați de 27 de naționalități diferite în birourile noastre aflate în nu mai puțin de 12 țări.

Misiunea noastră este să facem lumea mai bună cu ajutorul unor programe software excepționale, să simplificăm lucrurile complicate, să continuăm dezvoltarea soluțiilor pe care clienții noștri le cunosc și în care deja au încredere – practic, să facem totul un pic mai bine – și să găsim mereu alte și alte modalități de a îmbunătăți constant procesele și tehnologiile.

La Internet & Mobile World, Systematic face diferența în domeniul sănătății și al educației prezentând două soluții concepute pentru aceste două industrii.

MoMo și Columna CURA sunt produse dezvoltate de echipe mixte din România și Danemarca, care colaborează pentru a contribui în mod activ la două segmente de societate cu impact major asupra vieții cotidiene.

Columna CURA reprezintă un program de gestionare a informațiilor de ultima generație, dezvoltat în strânsă colaborare cu profesioniști din industria sănătății. Combinând o interfață ușer-friendly cu toate informațiile necesare pentru luarea de decizii într-o soluție IT unică, sistemul este un instrument de neegalat pentru utilizatorii săi.

CURA furnizează angajaților din domeniul sănătății date actualizate asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit și a pacienților pe care îi au de monitorizat. Astfel, sistemul ajută la simplificarea muncii de zi cu zi – într-o zi de lucru haotică și aglomerată, timpul petrecut în față ecranului este mai scurt, putând astfel fi folosit la supraveghearea atentă a pacientului.

MoMo este cea mai nouă platformă de software din domeniul educațional de pe piață. Este creat pe baza cererilor guvernului danez, survenite în urmă celei mai recente reforme din domeniul educației din Danemarca.

Soluția este ajustată special pentru munca profesorilor și a elevilor deopotrivă, fiind concepută de asemenea pentru a furniza administrației școlilor atât o privire de ansamblu asupra activităților curente, cât și informații specifice.

Dezvoltat în colaborare cu profesioniști din domeniul educației având cunoștințe incontestabile de practică a predării, Momo oferă tuturor utilizatorilor ocazia de gestiona eficient toate activitățile legate atât de pedare, cât și de studiu, având funcționalități inteligențe și atrăgătoare, care-l fac extrem de util în muncă de zi cu zi a profesorilor și elevilor.

 

https://systematic.com/contact/offices/romania

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49