Internet & Mobile World Team

ITXS: calea scurtă și sigură spre era digitală

24 September 2018, 20:06
Placeholder

Ai idee cât de mult contează să ai o aplicație care automatizează procesele de vânzare sau management?

Află de la noi ce înseamnă soluții cu adevărat inteligente pentru web, dar mai ales răspunsul potrivit la întrebări esențiale de tipul „Cum pot avea o platformă cu funcționalități de care am cu adevărat nevoie?”

Transformarea digitală accelerează ritmul businessurilor și impune nevoia de schimbare continuă. Trăim într-o lume în care dacă un business nu se reinventează perpetuu riscă să moară, iar soluțiile cele mai eficiente în inovare continuă sunt cele digitale.

ITXS vă provoacă să cereți mai mult de la platformele cu care lucrați, să câștigați timp, să căutați eficiență și toate funcționalitățile la care vă gândiți.

Pentru echipa ITXS, conceptul de transformare digitală depășește nivelul de bază, de a avea produse și servicii digitale interconectate, ci înseamnă să-l transporți pe client într-o lume de business digital, unde „nu se poate” este inexistent, unde customizare digitală înseamnă soluții special create după nevoia și dorința clientului și nu invers, unde omul se mulează pe un soft deja setat.
Și ca să-ți dovedim că suntem ceea ce spunem, te așteptăm la Internet & Mobile World, în 3 și 4 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul nou. Ne vei găsi ușor, standul ITXS este cu numarul 89, poziționat în fața scenei Martech, în drum spre zona de Food, n-ai cum să ne ratezi dacă ți se va face foame.

Suntem pregătiți să-ți oferim inspirație pentru orice tip de platformă digitală dorești, iată câteva implementări ale platformei proprii, eFlex, cu care ne-am câștigat excelența în business. Toate cele de mai jos se pot integra într-o singura soluție.

  • eCommerce – Landing pages, atribute automatizate cu care se poate jongla în listing sau pagini de produs, integrări prin API cu alte sisteme, la nivel de comenzi, facturi, livrări, solduri, stocuri, prețuri, promoții, nomenclatoare de clienți și produse – doar câteva din funcționalități de care suntem mândri. Implementări atât B2B, cât si B2C – au generat pentru clienții noștri vânzări totale de peste 40 milioane lei în ultimul an.
  • Soluții SFA – Soluția dedicată agenților de vânzări (atât vansale, cât și presale) permite automatizarea proceselor de preluare comandă/factură, introducere clienți, introducere încasare și chitanță, urmărire solduri, mentenanță nomenclator produse și stocuri.
  • eFlex CRM – management de leaduri, clienți, taskuri, oferte – cu nomenclator de produse și liste de prețuri din care poti să alegi, fișiere. Automatizări la nivel de follow-up și închidere automată de taskuri în urma diverselor acțiuni (trimitere ofertă, trimitere email etc.). Chat intern pentru comunicare între agenți și management
  • Software customizat – de la vânzare bilete pentru evenimente cu management de sală de spectacole la sistem de forecast și achiziție marfă, sistem de management portofoliu key accounts și multe altele.
ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49