Internet & Mobile World Team

IT HIT va vorbeste despre avantajele unei solutii ERP si oportunitatea de a integra toate procedurile intr-un singur sistem.

28 August 2018, 13:02
Placeholder

Intr-un mediu de business aflat intr-o continua evolutie, pentru a avea succes, o companie trebuie sa fie mereu conectata la nevoile clientilor si sa ofere servicii profesionale, cu un raport calitate-pret excelent.

Fiecare companie e diferita, cu un profil unic, chiar daca vorbim de aceasi industrie in care activeaza sau de industrii diferite, nevoile difera de la o companie la alta. Am ascultat fiecare client si am invatat impreuna, am avut parte in fiecare proiect de provocari noi, am venit cu solutii pentru fiecare in parte, am simplificat si automatizat fluxul de munca iar rezultatele nu s-au lasat asteptate sa apara.

Solutia ERP face diferenta intr-o companie, aceasta este menita sa simplifice munca fiecarui angajat, fie ca vorbim despre o companie mica, mijlocie sau una mare. Soft1 ERP iese in evidenta si se diferentiaza in piata deoarece oferta tehnologii de ultima generatie care au devenit obligatorii in orice mediu de afaceri. Solutiile de mobilitate incorporate de care dispune si faptul ca acest soft este modular, ofera o multitudine de avantaje si beneficii: nu necesita investitii financiare mari (licentierea se face in regim de abonament), implementare rapida, flexibilitate (pentru alegerea modulelor), customizarea fiecarui modul in parte, realizata pe nevoile clientului, securitatea datelor, mobilitate si simplitate in operare.

Functionalitatile ERP-ului acopera toate departamentele din cadrului unei companii, va ajuta sa va dezvoltati afacerea prin simplificarea proceselor operationale si imbunatarirea productivitatii companiei dvs. si va da posibilitatea de a le integra pe toate intr-un singur sistem:
• Activitati Comerciale
• Management Financiar
• Management Stocuri
• Productie
• CRM
• Aplicatii Web&Mobile
• Instrumente de raportare
• Instrumente de customizare

Soft1 ERP este solutia ideala pentru afacerea dvs.!

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49