Internet & Mobile World Team

Între necesitate și avantaj competitiv: rolul aplicațiilor de business în ecosistemul organizațiilor inteligente

21 September 2018, 08:52
Placeholder

În ultimul timp, se manifestă din ce în ce mai puternic tendința furnizoriilor de soluții software de a-și defini relația cu clienții prin promisiunea că au creat produsele sau serviciile de software ideale pentru ei. Adevărul însă este că nu există două companii identice.  Chiar dacă ele activează în același domeniu,  de multe ori  se pierde din vedere unul dintre aspectele esențiale: succesul unei afaceri constă în valorile pe care le promovează și în oamenii care fac parte din companie aderând la aceste valori.

În momentul în care furnizorii de soluții software fac o propunere, indiferent că este vorba despre un program de software sau un serviciu, se bazează exclusiv pe o serie de principii (best practices) pe care industria le pune la dispoziție și, chiar dacă o astfel de abordare este corectă, nu este suficientă.  Aici intervine principalul avantaj competitiv pe care îl aduce Arggo Consulting: compania a creat propriul Business Process Management, o platformă  în interiorul căreia sunt generate fluxuri care stau la baza majorității proceselor din cadrul unei companii, fie că vorbim despre servicii de ticketing, achiziții, facturare,  sau împrumuturi bancare.

Fluxurile create în cadrul platformei, răspund dinamic, printre altele, nivelurilor de aprobare și control care le sunt specifice fiecărei companii și care permit o creștere exponențială a performanței organizaționale. Acest lucru este posibil pentru că platforma de Business Process Management, un produs ce poartă 100% semnătura companiei Arggo Consulting, presupune o interfață ușor accesibilă atât în variantă desktop, cât și mobile, iar fluxurile create în interiorul ei pot fi integrate cu orice fel de sistem de informații existent pe piața din România dar și pe plan internațional.

Nivelul de eficiență și flexibilitate care definesc platforma BPM este datorat în totalitate echipei de experți Arggo Consulting care și-au interiorizat obiectivul companiei  de a furniza soluții inteligente pentru comunități de business mai sigure, servicii mai performante, mai fiabile și durabile

Anul acesta, Alex Radu, Business Development Manager în cadrul Arggo Consulting, vă invită la IMWorld, pe data de 4 Octombrie începând cu ora 10.45 pe IT Ops Stage, unde va aborda rolul aplicațiilor de business în calea de la necesitate la avantaj competitiv.

Compania Arggo Consulting activează în zona consultanţei şi a soluţiilor software de business. Proiectele care o definesc sunt cele în care procesele de business devin mai ușoare și inteligibile pentru lideri de industrie, oferindu-le atât instrumentele cât şi cunoştinţele necesare pentru a se putea diferenţia. Printre clienţii Arggo Consulting se numără companii precum Dedeman, Blue Air, PayPoint, Pizza Hut, KFC, Aquila, Titan Machinery, Intersport, Băneasa Shopping City sau Lukoil.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49