Internet & Mobile World Team

Aplicația mobilă Pontaj OK

25 September 2018, 09:32
Placeholder

Pentru al patrulea an consecutiv, Cirrus Net revine in calitate de partener la Internet & Mobile World.

Ediția a 7-a IMWorld, cea mai amplă expo-conferință de business cu soluții digitale și IT din Europa Centrală și de Sud-Est, va avea loc în 3 – 4 octombrie, la Romexpo și va reuni companii din industria IT&C din România, speakeri locali și internaționali, startup-uri, antreprenori și mii de specialiști din diferite domenii.

Pe langă produsele și serviciile prezentate în edițiile precedente: Live Surveillance, Software Asset Management, mentenanță și consultanță GDPR, echipa Cirrus Net va prezenta in premieră aplicația mobilă Pontaj OK ce oferă gestionarea pontajului angajaților unei firme, înregistrarea și finalizarea programului de muncă. Fara birocrație, fară fișe de pontaj, fară amenzi.

Cum funcționează aplicația?

Autentificare

După start, utilizatorilor le va apărea o pagină de autentificare, precum cea din imaginea alăturată. Autentificarea în aplicație se face pe baza datelor înregistrate la crearea utilizatorului în cadrul platformei web.

În cazul în care autentificarea a avut loc cu succes, utilizatorii vor fi redirecționați spre o pagină cu datele personale. În cazul în care utilizatorul este înregistrat la mai multe companii, acesta va avea de ales compania pentru care dorește să își desfășoare activitatea.

 

 

 

Navigare

Navigarea in cadrul aplicatiei se face folosind meniul din stanga. Acesta poate fi accesat apasand pe butonul din coltul din stanga sus al ecranului. Meniul contine o lista cu toate paginile aplicatiei: utilizator, companii (dacă este cazul), activități, calendar, info și un buton de log out.

 

 

 

 

 

 

 

Companii

În cazul în care utilizatorul este înregistrat în cadrul mai multor companii, de pe această pagină poate fi selectată compania pentru care se dorește desfășurarea activității.

 

 

 

 

 

 

Utilizator

În cadrul paginii utilizatorului, acesta poate vizualiza informații legate de datele sale, precum: nume, prenume, email, compania selectată, rolul în compania respectivă și numele supervizorului său.

Folosind butoanele de “Schimbă” sau “Editare” utilizatorul își poate schimba parola și datele personale.

 

 

 

 

 

Activitatea mea curentă

Pagina de Activitate Curentă este folosită pentru a porni sau a opri activitatea personală. Dacă activitatea nu a fost încă pornită, pagina va conține un buton verde cu mesajul Start. Odată ce activitatea a fost pornită, butonul va fi înlocuită cu un buton roșu de stop și va prezenta detalii legate de activitatea curentă.

 

                   

Activități

Pagina de activități este folosită pentru vizualiarea propriilor activități și a activităților unui subordonaților. În funcție de status, o activitate poate fi: DECLINED (roșu), PENDING (albastru), IN PROGRESS (verde) sau OK (alb).

Un supervizor poate vizualiza activitatea subordonatilor sai. Astfel, apasand pe orice activitate care se află în starea de PENDING, acesta poate să o valideze, sau să o refuze. În cazul în care activitatea este validată, va trece în starea de OK. În cazul contrar, aceasta se va colora în roșu și va trece în starea de DECLINED.

Prin apăsarea butonului de “details”, se va afișa o fereastră cu mai multe informații referitoare la activitatea selectată.

Butonul din coltul din dreapta sus poate fi folosit pentru aplicarea filtrelor. Daca utilizatorul este de tip regular, acesta va avea la dispozitie

doar ordonarea dupa timpul crearii. In cazul in care utilizatorul este supervizor sau admin, are la dispozitie 2 filtre, una pe baza de status si alta pe baza de user, care poate fi folosita pentru vizualizarea mai usoara a subordonatilor.

In final, butonul din dreapta jos a ecranului poate fi folosit pentru a da automat scroll la inceputul listei de activitati.

 

 

 

 

Calendar

Pagina de calendar este folosită pentru a vizualiza zilele libere din timpul anului. Prin swipe la stânga sau dreapta se poate schimba luna prezentată și apăsând pe o zi anume, se vor afișa detalii legate de ziua respectivă. Zilele de weekend sau de sarbatoare sunt colorate cu albastru.

 

 

Informații
Pagina de informații are scopul de a prezenta cateva detalii legate de utilizarea aplicației.

 

 

 

 

 

 

Echipa Cirrus Net te așteaptă la standul 57 din zona expozițională a evenimentului, zona scenei IT Ops.

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49