We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

ExpertAccounts, primul ERP în cloud din România, prezintă soluţia All-in One pentru toate tipurile de business. 

BY IMWORLD TEAM, September 22, 2017 3:53 pm

Într-un mediu de afaceri competitiv sunt vitale elemente precum accesul rapid la informații, viteza mare de prelucrare a datelor şi rapiditatea luării deciziilor. ExpertAccounts oferă o soluţie completă care permite companiilor să devină mobile.

Scopul nostru este să dezvoltăm relaţii B2B, să câştigăm încredera publicului prin prezentarea soluţiilor noastre. Acest eveniment este o oportunitate de networking, de a pune bazele unor viitoare parteneriate. Obiectivul nostru este de a forma legături noi, de a crea noi relaţii si să furnizăm informatii calitative care facilizează stabilirea de noi contacte cu participanţii, generarea de idei si parteneriate, tehnologizarea.

Expert Software, cu o experienţă de peste 20 de ani, a lansat în 2010 primul ERP în cloud din România, ExpertAccounts fiind a 6-a generatie de platforma software Expert ERP, complet automatizat, capabil să gestioneze și să optimizeze resursele, procesele și fluxul de lucru: producţie, vânzări, distribuție, contabilitate, comerţ electronic etc.

Spre deosebire de alte platforme, ExpertAccounts  oferă soluţii integrate specializate pentru toate tipurile de business în servicii, retail, distribuţie, producţie, agricultură: planificarea şi calcularea costurilor de productie, analiză financiară, WMS (Warehouse Management System), logistică și distribuție, resurse umane, CRM (Customer Relationship Management), Productie / MRP (Materials Requirement Planning).

Este web-based, funcționează în cloud, pe orice browser (Mozilla Firefox, Google Chrome etc.) sau pe server propriu. ExpertAccounts este un “asistent manager” virtual care te ajută la dezvoltarea şi controlarea afacerii dar şi la extinderea protofoliului de clienţi.

În prezent, avem mii de utilizatori mulţumiţi din mai multe ţări, majoritatea lor din România, Malaysia, Laos, Franța, Italia şi Singapore. Suntem nerăbdători să punem bazele unor viitoare parteneriate cu firme din industria logisticii, producţiei şi distribuţiei, dar, în acelaş timp, dorim să formăm legături noi şi cu cei din domeniul retail şi e-commerce şi să dezvoltam relaţii B2B cu companii care au producţie de unicate şi cu cei care excelează in domeniul serviciilor.

ExpertAccounts este un software în plină dezvoltare, aşadar aşteptăm cu mare interes toţi participanţii la standul nostru în perioada 4-5 octombrie la Romexpo, Pavilionul Central pentru a ne cunoaşte, a împărtăşi experienţe şi pentru a ne dezvolta afacerile împreună.

 

Key Industry Players