We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Cum intram in Cloud cu Oracle Infrastructure as a Service?

BY IMWORLD TEAM, October 3, 2017 2:25 pm

Poti castiga un avantaj competitiv prin simplificarea si standardizarea infrastructurii on-premise – iti reduci costurile si efortul operational si iti imbunatatesti securitatea si disponibilitatea sistemelor – in timp ce iti faci planuri pentru viitor cu o tranzitie usoara in Cloud-ul Oracle. Infrastructura Oracle Cloud iti permite sa alegi orice optiune de migrare rapida si agila in Cloud.

Oracle foloseste aceeasi arhitectura si instrumente de management atat in on premise cat si in Public Cloud, astfel ca nu este nevoie sa faci investitii suplimentare in integrari intensive, complicate, sustinute de vendori multipli. Faci primii pasi rapid, fara multa bataie de cap.

Am vazut de-a lungul timpului trei tipuri de strategii de mutare in Cloud. Unele companii aleg o aborare incrementala si se concentreaza pe eficientizarea costurilor. Aceste companii isi muta workload-urile existente din on premise pentru a castiga incredere si isi concentreaza atentia pe cheltuieli operationale. Obiectivul acestor companii nu este de a elimina total costul si efortul implicat in coordonarea unui data center, ci de a elibera resursele folosite in managementul infrastructurii si a se concentra pe zonele strategice.

Alte companii adopta asa numita strategie prioritara “Cloud- first”, pentru toate aplicatiile pe care le dezvolta, folosind serviciile Cloud ca mecanism principal in managementul IT. In astfel de cazuri IT-ul sprijina managerii liniilor de business in dezvoltarea unei infrastructuri on demand, pentru atingerea obiectivelor.

Cea mai noua categorie, “Nascute in Cloud”, sunt companiile care aleg sa foloseasca cele mai noi tehnologii pentru a crea noi modele de business neaccesibile anterior. Principalul obiectiv al acestor companii este acela de a schimba modul in care industriile traditionale opereaza si de a crea inovatii si modele disruptive pentru a castiga un avantaj competitiv. Aceste companii acceseaza serviciile IaaS si opteaza pentru putere de procesare mare, storage performant si comunicatii securizate.

Va invitam sa participati la IM World (Internet and Mobile World), in data 5 octombrie 2017, pe scena SMBs & Enterprise Solutions, la o prezentare interesanta despre mutarea workload-urilor companiilor in Cloud – Running workloads in Oracle Cloud. Impreuna cu Claudiu Bogdan Paunescu, Owner & Chief Executive Multi Data Soft, vom discuta despre Oracle Compute,  Back-up in Cloud, Storage si Oracle IaaS. Pentru mai multe detalii despre aceasta prezentare: Claudiu Bogdan Paunescu, claudiu.paunescu@multidatasoft.ro

Key Industry Players