Internet & Mobile World Team

WIRECARD SAYS: DIGITISE NOW!

13 September 2018, 17:07
Placeholder

Suntem Wirecard Romania, membru al Wirecard Group. Unul dintre cei mai mari emitenți și furnizori de soluții de carduri din România, cel mai mare centru de procesare din România și unul dintre cele mai mari din Europa de Est. Suntem specialiști în procesarea tranzacțiilor fără numerar, în servicii și aplicații de loialitate, în soluții de monitorizare anti-fraudă, de e-commerce și de risk management. Gestionăm peste 1.500 de ATM-uri și 18.500 de terminale POS și efectuăm peste 9.5 milioane tranzacții pe lună,  în conformitate cu standardele impuse de către VISA și MasterCard.

Suntem Wirecard Romania și reinventăm plățile online, offline și mobile.

VMPOS

Q: Ce este?

A:  VMPOS este o soluție ideală pentru comercianții care doresc să le ofere clienților acces nelimitat la produsele lor, indiferent de zonă sau perioadă a zilei, fără a mai fi nevoie de prezența unui angajat. Soluția permite accesul și plata non-stop la automatele de vânzare,  reduce costurile prin eliminarea caselor de marcat si permite plata cashless.

Q: Cum funcționează?

A: Se selectează produsul dorit, POS-ul neasistat primește suma din aplicație și așteaptă introducerea cardului bancar și PIN-ului, iar procesatorul trimite tranzacția către banca emitentă, care autorizează cu succes.

 

 

SPHERE PAY

 

Q: Ce este?

A: O soluţie modernă de plată și acces care se adresează companiilor care organizează evenimente, mall-urilor sau oricăror alte zone comerciale cu circuit închis, unde accesul și plata trebuie făcute într-un mod simplu, rapid și securizat. Soluția este bazată pe un card sau o brățară contactless, care poate fi achiziționată de la un info point, un chioșc sau online.

Q: Cum funcționează?

A: Trebuie doar să încarci brăţara sau cardul cu suma dorită şi apoi achiziţionezi rapid şi în siguranţă doar apropiind suportul de un POS special.

DEMO KIOSK DISPONIBIL LA STAND PE TOATĂ PERIOADA EVENIMENTULUI.

 

 

VDCA (VISA DIGITAL COMMERCE APP)

Q: Ce este?

A: VDCA este o aplicație mobilă securizată, ce oferă deținătorilor de carduri cea mai bună experiență de plată mobilă. Soluția, oferită în parteneriat de către VISA și Wirecard Romania, permite, pe lângă plăți mobile, controlul cardurilor și vizibilitatea contului, notificări, alerte/ monitorizare anti-fraudă și servicii de localizare. Aplicația este disponibilă atât pentru Android cât și Ios.

Q: Cum funcționează?

A: Se instalează aplicația Băncii, se înrolează cardul ce va fi folosit pentru plăți și gata! Telefonul poate fi folosit direct pentru plăți.

 

 

 

Fie că este vorba despre retail sau banking, produsele noastre integrează cele mai noi tehnologii de plată în orice soluție de loialitate.

Ne plac provocările și știm că orice afacere merită tot ce e mai bun.

Suntem Wirecard Romania și standul nostru se află în zona Main Stage și Digital Marketing Solutions Networking Area.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49