Internet & Mobile World Team

AMR o lună până la Marketing 4 IT: ce ți se pregătește

26 September 2017, 09:58
Placeholder

Cea de-a treia ediție a conferinței Marketing 4 IT prinde tot mai mult contur. Cu o lună înainte de data evenimentului, 26 octombrie, organizatorii dezvăluie ultimele noutăți, dar și o parte din ce li se pregătește participanților.

Centrat în jurul temei “Sit Down with the Professionals”, evenimentul va reuni 16 speakeri, specialiști în Employer Branding și Product Marketing. Inițial erau 14, dar pe lista lor s-au adăugat încă două nume: Andreea Pătroiu și Răzvan Ziemba.

Insight-uri de preț
Andreea, fondatorul platformei Talent Browse și arhitecta “Top 20 Angajatori în IT pentru care merită să lucrezi”, va fi prezentă în cadrul panelului de Employer Branding. Ea va preciza câteva insight-uri din experiența sa de recruiter în domeniul IT, care să ajute HR-iștii să găsească persoanele pe care le doresc în timp record.

Răzvan, Managing Partner Profit Consulting, va face parte din panelul de Product Marketing, având o vastă experiență atât pe partea de management, cât și pe cea de antreprenoriat. El va oferi participanților sfaturi care să îi ajute să își dezvolte afacerile în IT.
Pauze de socializare, momente creative și de newtorking

Pe lângă cele două paneluri, keynote și workshop-uri, conferința va include mai multe pauze de socializare. Organizate sub forma unei “cafenele a profesioniștilor”, aceste momente vor oferi marketerilor și specialiștilor HR ocazia să vorbească direct cu speakerii și să afle răspunsurile la cele mai presante întrebări.

Pauzele vor include și momente creative oferite de echipa Cheerup. Participanții vor putea să își dea frâu liber imaginației și să își facă poze cât mai creative la photobooth-ul lor.

Un test pentru cei îndrăzneți
Cei interesați să participe la conferință sunt provocați să afle cât de multe cunoștințe de Employer Branding și Product Marketing dețin. Testul poate fi accesat gratuit pe www.marketing4it.ro/quiz. Conține un set de trei întrebări punctuale de Employer Branding și trei întrebări de Product Marketing. La final, cei care îl completează vor afla la ce capitol excelează, unde mai au de lucrat și cum își pot consolida cunoștințele.

Marketing 4 IT este singura conferință dedicată marketerilor și specialiștilor HR ce activează în companii de IT din România. Cea de-a treia ediție va avea loc în 26 octombrie la Alexander Ballroom București. Accesul la conferință se face pe bază de bilete, care se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.

Conferința este organizată de agenția de marketing Loopaa din Cluj-Napoca, o agenție de creație interactivă, care pune accentul pe dezvoltarea și implementarea de planuri și strategii intergrate de marketing pentru clienți locali și internationali, activi pe piața din România.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Placeholder

Printre Google, Apple, Mapbox și alții, HERE est...

Internet & Mobile World Team

25 September 2018, 10:51
Placeholder

CRM, soluția care te ajută să îți menții cli...

Internet & Mobile World Team

25 September 2018, 10:46
Placeholder

Aplicația mobilă Pontaj OK

Internet & Mobile World Team

25 September 2018, 09:32
Placeholder

ITXS: calea scurtă și sigură spre era digitală

Internet & Mobile World Team

24 September 2018, 20:06
Placeholder

10 soluții rapide pentru îmbunătățirea securi...

Internet & Mobile World Team

24 September 2018, 19:14
Placeholder

Tehnologia Blockchain – cum funcționează ...

Internet & Mobile World Team

24 September 2018, 17:33