Internet & Mobile World Team

Vrei să surprinzi imaginea perfectă pentru produsul tău? MODE360 îți spune cum!

27 September 2018, 12:41
Placeholder

Ai gândit vreodată că dacă aveai o imagine de produs mai bună, mai animată, ai fi crescut vânzările? Nu ești singurul, aceasta este provocarea tuturor proprietarilor de magazine, a influencerilor și a online marketerilor din întreaga lume.

Trăim într-o lume a imaginii ideale proiectate pe Internet, iar una dintre cele mai grele provocări este să obții rezultate competitive dintr-o imagine statică 2D, care să poată convinge publicul că dincolo de imagine este produsul de care au nevoie. Cum pentru fiecare problemă există o soluție, pe măsură ce concurența și pretențiile clienților cresc, evoluează și tehnologia. Prin acest articol noi, echipa MODE360, te ajutăm cu soluții reale pentru a obține o imagine de produs 360 de grade, animată, care să te ajute să redai frumusețea sau utilitatea produsului tău.

 

Soluții pentru cele mai mari provocări de fotografiere de produs

Să prinzi esența unui produs înseamnă talent și muncă, iar să îi dai viață este o adevărată provocare. Cu ce se confruntă un profesionist care are nevoie de publicitate? Fie produsul este prea mic, fie este un produs strălucitor, fie o imagine plană nu reușește să redea detalii care conving, această se întâmplă mai ales în fashion.

Suntem aici să vă dăm sfaturi pentru cele mai obișnuite dintre provocări, dar vă asigurăm ca avem un bagaj mult mai mare de soluții.

Fotografierea produselor mici precum bijuterii, accesorii, cosmetice

Când fotografiezi produse de mici dimensiuni precum accesorii, ochelari, cosmetice, bijuterii, un plan close-up ar putea modifica percepția asupra produsului și transforma calitățile în defecte. 3

Soluția? Se numește MODE360 Twister MINI iar device-ul nu doar că vă ajută să realizați fotografii foarte precise, dar vă ajută să realizați fotografii 360 de grade care să surprindă toate detaliile produsului.

Mai mult chiar, MODE360 Twister Mini este prevăzut sistem de centrare cu LASER si lumini LED care permit o mai bună evidențiere a obiectului. Este un device de mici dimensiuni, portabil, care te ajută să animi produsele.

Fotografierea produselor culinare

Dacă vreodată ți-ai spus că prăjitura arată mai bine în realitate decât în fotografie, Tot MODE360 te ajută să depășești momentul. Fotografierea produselor culinare la 360 grade te va tenta să le mănânci cu ochii!

Fotografia plană mai prinde o dimensiune – fotografiere 360 grade

Dacă ai întâmpinat vreodată problema că produsul tău arată la fel de bine la spate precum în față și nu ai cum să redai toate calitățile acestuia, fotografierea 360 de grade salvează situația. Astfel surprinzi toate atributele unui obiect și în același timp îi dai viață prin rotire.

MODE360 oferă o varietate de soluții pentru fotografierea produselor de diferite mărimi, de la inele foarte mici și strălucitoare, pana la produse voluminoase si grele, piese din diferite industrii: mobiliera, auto, fashion.

Poti chiar fotografia modele umane în dimensiune reală la 360 de grade, adica poti surprinde toate detaliile articolului vestimentar. Gama de device-uri Twister, Jumbo, Photo Composer și accesoriile lor, sisteme de pozitionare cu LASER sau sistemele de lumini cu LED aferente te ajută să realizezi imaginea 360 de grade completă și convingătoare.

Aceasta pentru că device-ul MODE360 Twister rotește produsul și îl afișează la 360 de grade, dar și pentru că extra-accesoriile MODE360 ajută la evidențierea calităților obiectului. Poți surprinde strălucirea unui diamant, după cum poți reda o ținută integral. Iar dacă ești influencer și selfie-ul perfect aduce bani, fotografierea la 360 grade cu soluțiile MODE360 sunt pentru tine!

Prea multe produse de fotografiat și nu ai un studio foto? MODE360 are soluție și pentru aceasta

Când ai un magazin online și mii de produse, noi colecții de expus, dar nu ai un fotograf profesionist (sau depășești bugetul), fotografierea într-un timp cât mai scurt este o altă provocare. MODE360 Jumbo este un studio universal care te ajută să realizezi un număr mare de imagini în timp record. Concret, acesta este mai mult decât un device, este un studio foto mobil care în plus este prevăzut cu o platformă rotativa si transparenta, de 90 de cm și lumini LED adecvate, care te ajută să fotografiezi produsul din toate unghiurile ca mai apoi să-l redai integral într-o imagine 360 de grade.

Nu te pricepi la fotografiat? Sună un prieten – MODE360!

Noi am oferit câteva dintre soluțiile noastre prin care tu poți realiza singur fotografiile 360 de grade într-un mod cât mai realist cu putință. Pentru a realiza fotografii 360 cu un sistem MODE360 ai nevoie de o cameră foto profesională, computer și softurile MODE360.

Dacă totuși nu te pricepi la fotografia sau ai un volum prea mare de produse, noi suntem alături nu doar cu device-urile, dar putem realiza fotografiile pentru tine.

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49