Internet & Mobile World Team

Singura conferința de marketing dedicată companiilor de IT din România ajunge la București

12 October 2017, 11:54
Placeholder

După două ediții de succes organizate la Cluj-Napoca, singura conferință de marketing dedicată companiilor din sectorul IT din România se mută la București. În data de 26 octombrie, la Alexander Ballroom, specialiștii de marketing și HR vor avea ocazia să își actualizeze cunoștințele de Employer Branding și Product Marketing.

Conferința va avea loc sub motto-ul “Sit Down with the Professionals”, deoarece evenimentul va fi echivalentul unei “cafenele a profesioniștilor”: locul în care marketerii și HR-ii interacționează direct cu experții din domeniu și le află tehnicile și trucurile folosite în campaniile dezvoltate.

“În rândul marketerilor și specialiștilor HR din companiile de IT există o sete de cunoaștere insațiabilă, pe care noi, prin MK4IT, vrem să o stingem, cel puțin pe moment. E imposibil să o potolim de tot, domeniul și piața sunt extrem de dinamice, mereu în schimbare, așa că trebuie să o răcorim mereu cu informații noi, cât mai utile. Asta ne și propunem, să oferim constant informații relevante, de la profesioniști, care să ajute participanții să fie cât mai buni la ce fac”, a precizat Victor Gavronschi, CEO-ul agenției de marketing Loopaa, organizatorul evenimentului.

Speakerii ediției

Agenda conferinței va include două paneluri, unul pe Employer Branding și altul pe Product Marketing, un keynote speech internațional, dar și o serie de workshopuri practice, împărțite pe cele două teme abordate.

Fiecare subiect va fi acoperit de o listă de speakeri cu experiență, a căror reputație pe piață a fost puternic consolidată de rezultatele obținute. Panelul de Employer Branding va aduce pe aceeași scenă reprezentanți de top de la principalele platforme online de recrutări: Laura Gregg – Linkedin, Laura Chiculiță – eJobs, Andreea Iancu Danciu – BestJobs, Dragoș Gheban – Hipo.ro, Andreia Pătroiu – TalentBrowse, cât și specialiști din companii de IT și agenții, precum Sorina Bradea – RoMarketing, Andreea Nicolescu – Temenos și Victor Gavronschi – Loopaa.

Cel de-al doilea panel, cel de Product Marketing, îi va aduce în față pe Tudor Galoș – Tudor Galoș Consulting, Anca Elisabeta Moraru – Google, Ioana Mârzac – Samsung, Anca Bundaru – Bitdefender, Bogdan Iordache  – MVP Academy / How to Web, Răzvan Ziemba – Profit Consulting  și pe George Lemnaru  – Green Horse Gaming. Aceștia vor acoperi subiectul din perspectiva unor companii multinaționale, dar și a startup-urilor sau a companiilor de gaming.

În partea de workshop-uri, speakerii vor prezenta studii de caz și vor face exerciții practice cu scopul de a aprofunda anumite subiecte importante din cele două teme ale conferinței. Mai multe detalii despre speakeri și agenda conferinței se pot găsi pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.

Premii atractive

Organizatorii au pregătit și câteva surprize. Printre ele se numără un spinning wheel cu premii atractive. Cei care își vor încerca norocul vor putea câștiga:

  • consultanță gratuită din partea agenției de marketing Loopaa
  • prezența celor de la Cheerup în mod gratuit la un eveniment la alegere
  • un e-book cu o serie de analize, trenduri și informații utile pentru construirea strategiei de Employer Branding
  • cardboards Google
  • Caști Samsung
  • gadget-uri.

Sesiuni de networking

Un accent aparte se va pune pe partea de networking, întrucât oricât de profi și de utile ar fi panelurile, nimic nu se compară cu oportunitatea de a intercaționa direct cu speakerii. Astfel, în pauzele de cafea participanții vor putea afla direct de la speakeri răspunsurile la întrebările pe care le au, vor putea să îi cunoască mai îndeaproape și, de ce nu, să pună bazele unor relații de colaborare.

Pauzele vor include și momente de relaxare, perfecte pentru a asimila informațiile. Cei de la Cheerup le vor oferi participanților oportunitatea să își dea frâu liber imaginației și să își facă poze cât mai creative la photobooth-ul lor.

Accesul la conferință

Accesul la conferință se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro.

Conferința MK 4IT este organizată de agenția de marketing Loopaa din Cluj-Napoca, o agenție de creație interactivă, care pune accentul pe dezvoltarea și implementarea de planuri și strategii intergrate de marketing pentru clienți locali și internationali, activi pe piața din România.

Testimoniale de la participanții edițiilor anterioare:

“Subiectele abordate au fost spot-on, cu situațiile reale întâlnite în mediul de business, iar prezentările au atins puncte de interes pentru participanți. Panelul de speakeri a fost bine ales, cu mențiunea că Laurei Gregg de la LinkedIn ar fi trebuit să i se aloce mai mult timp de prezentare; sunt sigur că avea mult mai multe de spus. Anca Bundaru de la Bitdefender a fost o alegere extrem de inspirată și a avut cel mai bun workshop” – Mihnea Tullea, WindSoft

“Mi-a plăcut în mod special că nu s-a discutat la modul foarte general, așa cum se obișnuieste la multe evenimente de acest gen, ci au fost abordări punctuale, cu exemple și paralele smart și de mare rezonanță.

Am rămas foarte plăcut surprinsă de nivelul panelului, în special de participarea Laurei Gregg. Niște alegeri foarte potrivite din acest punct de vedere și sper ca și pe viitor să se păstreze la fel de sus ștacheta calitativă a speakerilor” – Camelia Moldovan, Evozon

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49