Internet & Mobile World Team

Oportunități nelimitate în online – LIMITLESS

28 September 2018, 16:07
Placeholder

În timp ce soluțiile de push marketing sunt dezvoltate pentru clienții potențiali existenți, structura procesului intern de pull marketing trebuie dezvoltată pentru un grup total diferit de persoane de pe harta ta de segmentare din online. Astăzi discutăm despre segmentul de cumpărători care nu sunt încă pregătiti să cumpere. Aceste tactici care te ajută de fapt să vezi în viitor sunt extrem de inconfortabile pentru marea majoritate a antreprenorilor sau a directorilor de marketing din companiile medii / mari.

Ca să îți fie mai ușor să înțelegi gândește-te la un păianjen. Cea mai grea perioada până își definitivează strategia de supraviețuire este perioada în care își țese plasa. Cam așa este și cu dezvoltarea conținutului în funcție de evoluția clientului tău potențial. Dacă păianjenul își țese plasa în locuri în care știe / anticipează că o să treacă o insectă / insecte – cam în același mod trebuie să începi și tu să gândeșți!

Cum vedem în viitor?

Imaginează-ți practic că trebuie să anticipezi cum o să gândească clientul tău potențial peste 5 ani din momentul în care tu începi să dezvolți conținutul pentru strategia ta de marketing online. Nu putem discuta despre SEO – Pull Marketing dacă nu anticipăm evoluția clientului tău potențial de la statusul de non-client / out of target până la cel de prospect.
Doar din acest moment putem discuta despre pull marketing – cum să atragi clientul și cum să îți elimini în timp departamentul de vânzări sau invesțiile în push. Pe termen lung posibilitățile practic sunt nelimitate.

Pentru că mixul între Inbound / Pull – SEO și Push / Google Adwords, Facebook Advertising este viitorul în online iar posibilitățile nelimitate sunt pasiunea noastră te așteptăm la standul MOLOSO™ pentru un audit instant gratuit.

Eliminăm barierele tehnologiei.
Te ajutăm să îți domini competiția în online.
Suntem focusați pe rezultate și cel mai important suntem transparenți.
Google Adwords, Facebook Advertising, SEO – integrăm totul în LIMITLESS.

ECHIPA MOLOSO™

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49