Internet & Mobile World Team

Nuvias Group desemnat distribuitor pentru Romania de catre Juniper Networks

1 October 2018, 08:45
Placeholder

Incepând cu luna octombrie 2018, Nuvias a fost desemnat distribuitor al Juniper Networks si pentru Romania, pentru a oferi clienților locali o gamă completă de soluții performante de rețea, securitate, date center și cloud din portofoliul Juniper. Nuvias se va concentra pe recrutarea si certificarea partenerilor locali, oferindu-le servicii cu valoare adăugată in vederea cresterii nivelului de expertiza tehnica, vanzari si marketing.

Pentru asta, Nuvias a proiectat, alături de Juniper, un program de dezvoltare și accelerare completă a partenerilor (NU-RAP), care vine sa completeze actualul program de parteneri Juniper. Acesta va oferi partenerilor interesati, sesiuni de instruire tehnică si de vânzări precum si campanii de marketing co-branded la cheie, pentru a maximiza oportunitățile de afaceri pe pieța locala.

„Suntem dedicati total canalului de parteneri din Romania si vom lucra impreuna cu acestia pentru dezvoltarea de servicii și soluții adaptate fiecarui client, pentru a genera noi oportunități de afaceri.

Vom „echipa” partenerii cu abilitățile necesare pentru a urmări oportunitățile în mod independent, pentru a genera venituri suplimentare și pentru a oferi clienților lor servicii si solutii inovatoare.

Nuvias si Juniper vor investi continuu în partenerii care genereaza noi oportunitati de afaceri, pentru a creste profitabilitatea canalului de parteneri, intr-o piata extrem de sensibila la factorul de pret”.

Detalii suplimentare despre portofoliul Juniper sau programul de parteneri NU-RAP se pot obtine printr-o solicitare scrisa pe adresa de mail sales.ro@nuvias.com sau radu.istrate@nuvias.com

 

Aflati mai multe: https://www.nuvias.com/vendors/juniper/

ARTICLE CATEGORIES:

Read next

Logo Imworld Placeholder

Digitalizarea în mediul de business din România ...

Internet & Mobile World Team

21 February 2019, 12:43
Placeholder

Being Competitive in a Software Economy – Webina...

Internet & Mobile World Team

12 December 2018, 16:36
Placeholder

Comunicarea prin Internet Protocol și aplicarea e...

Internet & Mobile World Team

1 November 2018, 08:16
Placeholder

Prima editie WeContent va avea loc pe 1 noiembrie ...

Internet & Mobile World Team

30 October 2018, 13:09
Placeholder

Guillaume Guerrin, Ipsos: The Market Research T...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 14:25
Placeholder

Copyright în lumea digitală – cum îți pr...

Internet & Mobile World Team

29 October 2018, 08:49