We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Simfony Mobile isi anunta prezenta in cadrul IMWorld 2016

BY IMWORLD TEAM, September 29, 2016 9:49 am

Simfony Mobile  va participa anul acesta pentru prima data la Internet&Mobile World, care va avea loc la Romexpo intre 5-6 Octombrie.

Ce inseamna IoT si cum poate acesta imbunatati activitatea unui jucator important dintr-o industrie cheie, puteti afla in mod direct chiar de la inginerii Simfony Mobile.

Iata doar cateva dintre solutiile pe care le vor prezenta la stand:

  • Solutii de transformare a echipamentelor frigorifice in echipamente inteligente
  • Solutii monitorizare pentru agricultura si fermieri
  • Solutii de telemetrie si plata cashless pentru industria vending

De asemenea, puteti interactiona atat cu noua Platforma IoT  cat si cu device-urile prin care reusesc sa centralizeze toate datele de care clientii sai au nevoie, prin demonstratii in timp real.

<<In Iunie 2016, Simfony Mobile, startup cu capital 100% romanesc, face un pas curajos in segmentele IoT si M2M prin lansarea oficiala a platformei intr-o abordare integrata, ce pune in legatura serviciile de comunicatii, cloud si analiza a datelor, cu dispozitivele. >>

O alta surpriza pregatita va consta intr-o demonstratie prin monitorizarea unor hot spot-uri  amplasate in pavilionul Romexpo, o solutie inedita pentru evenimente si conferinte. Totul va fi transmis live in cadrul standului Simfony Mobile.

Toti cei prezenti la targ sunt invitati sa descopere toate aceste lucruri si sa-si aduca la viata proiectul lor IoT impreuna cu specialistii  Simfony Mobile.

De ce Simfony?

6 diferente intr-un singur loc:

  • One-stop-shop: transmiterea, stocarea si analiza datelor sunt disponibile in acelasi loc.
  • Performante identice, indiferent de industrie si dimensiune: serviciile Simfony pot fi adaptate pentru a raspunde perfect cerintelor companiilor de mici sau de mari dimensiuni.
  • Produse personalizate la cost de proiect: modelul de cost propus de Simfony permite dezvoltarea de produse personalizate cu investitii minime.
  • Riscuri reduse, management imbunatatit: companiile mari sunt mai putin dispuse sa implementeze cele mai noi tehnologii din cauza riscurilor aferente; platforma Simfony elimina aceste bariere.
  • Date in cloud: securitatea si integritatea informatiilor este asigurata de segregarea datelor, insa fara a impacta viteza si usurinta de a le accesa.
  • Tehnologie special creata pentru tine: nu exista solutii universale, de aceea ne adaptam in permanenta cerintelor venite din partea industriei si a utilizatorilor.

Cine este Simfony?

Simfony Mobile este un start-up autohton fondat de 3 antreprenori romani, cu o echipa aflata in continua expansiune, ce cumuleaza la ora actuala peste 100 de ani de experienta in domeniul IT&C. Compania a fost infiintata printr-o investitie de 300.000 de EURO si ofera acces de date mobile in 180 de tari de pe glob precum si solutii integrate IoT, in parteneriat cu operatori straini si producatori de dispozitive.

Pentru mai multe detalii accesati: www.simfonymobile.com

Key Industry Players