We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Programul Mastercard Start Path Global caută startup-uri din România

BY IMWORLD TEAM, November 10, 2016 8:46 am

În această perioadă se derulează ediția de iarnă a programului Start Path Global 2016

București, România — În cadrul programului Start Path Global, Mastercard colaborează cu startup-uri pentru a le ajuta în extinderea afacerilor şi a soluțiilor dezvoltate, precum și în creșterea profitabilității.

Programul Start Path este parte a angajamentului Mastercard de a colabora cu startup-uri din toată lumea pentru a valorifica potențialul celor mai bune startup-uri, pentru a aduce un plus de valoare consumatorilor, partenerilor comerciali și industriei financiare. Start Path a fost lansat în 2014, ca o modalitate prin care Mastercard să lucreze direct cu startup-uri din toată lumea pentru dezvoltarea unor soluții inovatoare, de la inteligență artificială și comerț conversațional, până la tehnologii blockchain.

“Mastercard este unul dintre jucătorii globali care promovează constant inovația și atât noi, cât și startup-urile inovatoare, ne ghidăm după acelaşi principiu – de a conecta consumatorii cu soluțiile tehnologice ale viitorului. Creativitatea este din ce în ce mai prezentă în ecosistemul produselor și serviciilor financiare, și încurajăm startup-urile din toată lumea, și mai ales din țara noastră, să apeleze la sprijinul și expertiza Mastercard, pentru a-și asigura extinderea accelerată a soluțiilor dezvoltate și o evoluție rapidă a acestora, cu impact semnificativ la nivelul industriei și al pieței,” a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.

Pe parcursul ultimilor doi ani, Start Path a colaborat cu peste 90 companii din 24 țări. În urma colaborărilor inițiate în cadrul programului Start Path, Mastercard a investit sau derulează proiecte-pilot cu aproximativ 20% dintre companiile înscrise în program.

“În 2014, ne-am propus să ne extindem orizontul în afara inițiativelor companiei noastre și să susținem inovația oriunde o identificăm, inclusiv în rândul companiilor nou-lansate,” a declarat Stephane Wyper, global lead al Mastercard Start Path. “Prin Start Path, am adoptat o abordare personalizată pentru fiecare startup, astfel încât să maximizăm beneficiile aduse atât pentru startup cât și pentru întregul sistem. Credem că nu există o abordare standardizată atunci când colaborezi cu startup-uri, motiv pentru care utilizăm mecanisme diferite, precum proiecte-pilot interne sau API-uri Mastercard, precum și acces la rețeaua noastră de clienți și parteneri.”

În fiecare trimestru, Mastercard Start Path recrutează o nouă o nouă grupă de startup-uri, care să demareze programul virtual de șase luni.

Reprezentanții Mastercard au prezentat programul Start Path Global în cadrul IMW 2016, unde participanții au putut afla toate informațiile disponibile despre acest program de accelerare a startup-urilor.

Pentru a vă înscrie, vizitați www.startpath.com. Programul este disponibil tuturor startup-urilor din afara Statelor Unite.

# # #

Despre Mastercard Start Path Global

Mastercard StartPath Global este o inițiativă globală de sprijinire a startup-urilor aflate în stadii incipiente, ce dezvoltă, astăzi, noua generație de soluții destinate comerțului. Start Path a fost lansat la finele lui 2013, cu obiectivul de a ajuta startup-urile să colaboreze cu startup-uri similare, pentru a-și extinde afacerile mai repede decât ar putea pe cont propriu. Startup-urile pot beneficia de cunoștințele unei rețele globale de experți ai Mastercard, accesul la partenerii și clienții Mastercard și de capacitatea de a inova pe marginea soluțiilor furnizate de Mastercard. Pentru mai multe informații, vizitează www.startpath.com sau urmărește Mastercard Start Path pe Twitter, la @MAstartpath.

 

Despre Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MastercardNews, participati la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

# # #

Contact media:

Andrada Busuioc, Golin România

ABusuioc@golin.com

+40 745 974 785

 

Key Industry Players