We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Peste 1,800 solutii digitale pentru afaceri la Internet&Mobile World

BY IMWORLD TEAM, August 22, 2016 9:17 am

Peste 1,800 de produse si servicii digitale vor fi prezentate la Internet&Mobile World in aceasta toamna, cea mai ampla expo-conferinta de solutii digitale si IT pentru afaceri din Europa Centrala si de Est. Desfasurat pe 5-6 octombrie la Romexpo Bucuresti, evenimentul reuneste participanti de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentari pe cele 5 scene si interactiuni cu peste 130 de expozanti. Organizatorii au pus la dispozitia celor interesati sa participe in zona expozitionala un numar limitat de bilete cu acces gratuit, care pot fi accesate prin completarea formularului tipului de bilet “Networker” de pe www.imworld.ro.

Peste 8,000 de participanti in cele 2 zile de eveniment

Intre 5 si 6 octombrie, la Romexpo sunt asteptati peste 8,000 de factori de decizie din peste 4,500 de companii din tara si din Europa, interesati sa descopere solutii de digitalizare a afacerilor in care sunt implicati. Gama de servicii si produse este variata, fiind prezenti peste 130 de expozanti din domeniile infrastructura, securitate, device-uri, IoT (Internet of Things), digital marketing, e-commerce, software pentru business si solutii cloud.

Avand in vedere multitudinea de solutii prezente in expozitie, vizitatorii sunt indemnati sa descopere solutii personalizate pentru business-urile in care sunt implicati. Serviciile de IT si digital pot ajuta la dezvoltarea si cresterea afacerilor de pe piata locala, iar participantii reprezinta peste 25 de industrii – IT, telecomunicatii, servicii bancare, Horeca, FMCG, publicitate, energie, imobiliare, pharma si multe altele. Acestia vor beneficia de spatii de networking extinse, unde pot gasi noi parteneri si furnizori, ale caror solutii sunt pliate pe nevoile individuale pentru fiecare companie si industrie.

Telekom Romania este pentru a cincea oara sponsorul principal al Internet&Mobile World. Oficialii grupului de companii considera evenimentul ca fiind “spatiul ideal in care se intalnesc jucatori mari din industrie cu antreprenori si experti in tehnologie.”

5 scene cu peste 130 de speakeri

Aflat la cea de-a 5a editie, Internet&Mobile World aduce impreuna peste 130 de speakeri internationali si locali pe cele 5 scene din eveniment: Main Stage, Marketing-Innovation, Dev, Enterprise Solutions si Digital Marketing & E-Commerce. Aici vor fi dezbatute ultimele trenduri in materie de solutii de digital si IT pentru afaceri, printre care robotica in business, cybersecurity, dezvoltarea aplicatiilor mobile, realitate virtuala, JavaScript, Java, platforme IoT si multe altele.

Cele peste 90 de sesiuni vor fi desfasurate pe parcursul celor 2 zile, iar unii dintre primii speakeri confirmati sunt Markus Kramer, Partener la BRAND AFFAIRS, Nathan Waterhouse, CEO si co-fondator la OI ENGINE IDEO, Dom Boyd, Head of Strategy & Planning la ADAM&EVE DDB, Maarten Leyts, CEO al TRENDWOLVES si multi altii. Lista completa poate fi consultata pe site.

Accesul pentru cele 2 zile se face pe baza biletelor achizitionate in prealabil. Pana pe 18 august sunt disponibile un numar limitat de bilete cu acces gratuit in spatiul expozitional, prin completarea unui chestionar pe site-ul www.imworld.ro. De asemenea, profesionistii de marketing si programare pot accesa continut specializat pe cele 2 scene dedicate din cadrul evenimentului, Marketing-Innovation Stage si Dev Stage. Numarul de bilete pentru aceste scene este limitat, iar rezervarile se pot face pe site-ul www.imworld.ro.

Main Partner: Telekom Romania

Digital & E-commerce Stage Partner: MasterCard

Dev Stage Partner: Raiffeisen Bank

Marketing-Innovation Stage Partner: MiniCRM

Sponsori: Xerox, Medialine, Luxoft, M247 Europe, BitDefender, Avangate, RINF Tech, Viva Telecom, Luxoft Training, Voxility

Asociatii, evenimente si institutii partenere: Advertising Week, ANIS, APDETIC, ARIES, ATIC, BCCBR – Camera de Comert Bilaterala Bulgaria – Romania, BCMA, Camera de Comert Olandeza in Romania (NRCC), CIO Council, DCIA, Elite Business Women, GDG Bucuresti, IAA, ICT Cluster Bulgaria, Innovation Labs, Lumea SEO PPC, Network Marketing Forum, Poland Connectionpoint, RICAP, Romanian Startups, Smart Alliance, Tech Society.

Parteneri media principali: Adevarul, Kiss FM, Comunic.ro.

Parteneri media: Adhugger, Agora, Business24, Cariere, CloudMag.ro, Comunicatedepresa.ro, Elevate, Forbes, Hotnews, Ibusiness, IQads, IT Channel, IT Trends, Learning Network, Magazinul Progresiv, Market Watch, MediaTRUST, New Edition News, SMARK, Tech Café, Trends HRB, Today Software Magazine, Wall-Street.ro, Yoda.ro, Zelist, Ziare.com.

Key Industry Players