We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

L’Or is coming at IMWorld

BY IMWORLD TEAM, September 27, 2017 8:33 pm

L’Or brandul de cafea premium lansat in aceasta toamna pe piata din Romania, merita servita unor consumatori deosebiți. Fie ei pasionati de tehnologie sau cunoscatori ai artei cafelei, noi vrem sa le punem în prim plan lecția corectă: faptul că premium nu echivalează întotdeauna cu prețul. Calitatea este atributul mult căutat.

Din toamnă, L’Or va îmbracă mai multe ținute pe rafturile magazinelor din România: Cafea prajita si macinata, cafea solubilă, Tassimo și cafea boabe, toate având mai multe profiluri de gust, astfel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Produsele L’Or cafea prajita si macinata, vin si cu o inovatie de ambalaj pe piata cafelei din Romania, pachetul dispune de „aroma lock”, o tehnologie inovativă prin care consumatorul este purtat mai aproape de momentul prăjirii cafelei.

Pe scurt, avem în față o formulă simplă: se adună calitatea boabelor cu prăjirea precisă, cu noul ambalaj cu supapa care asigură prospețimea și obținem astfel experiența unică pe care o avem atunci când ne bucurăm de o ceașcă de cafea L’Or.

Cafeaua L’OR se adreseaza acelor persoane care isi doresc sa savureze o cafea de calitate, si sa-si rasfete simturile, indiferent de metoda de preparare a cafelei preferata.

Va asteptam cu drag la o cafea intre 4-5 Octombrie in zonele de refreshment de la IMW si zona VIP. Ne vedem acolo!

Key Industry Players