We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Focus on Technology & Telecom

BY IMWORLD TEAM, November 20, 2017 11:17 am

Revista Business Review împreuna cu Internet & Mobile World vă invită la cea de-a opta ediție a evenimentului Focus on Technology & Telecom, care va avea loc pe 22 noiembrie la Hotelul Sheraton Bucharest.

Membrii comunității IMWorld se pot înscrie gratuit folosind codul “IMW@T&T” in campul “discount code” din formularul de inregistrare sau contactând organizatorul la events@business-review.ro / +40 31 040 09 31.

 

Evenimentul va aduce în prim plan cele mai noi soluții tehnologice și inovații în telecomunicații ce pot fi utilizate pentru a dezlănțui potențialul oricărei afaceri. Discuțiile se vor concentra asupra modului de integrare a acestor tehnologii ce pot optimiza activitatea companiilor dar și asupra caracteristicilor forței de muncă din piața de IT&C locală.

Printre vorbitorii evenimentului:

  • Silviu Neghina, IoT Sales Manager, Orange
  • Andreea Cramer, Management Segment Director, Business Segment, Telekom Romania
  • Marius Coman, IoT Country Sales Manager, Vodafone Romania
  • Robert Anghel, Head of Digital Channels, ING Bank Romania
  • Sorina Bera, CEO, Allevo
  • Alex Balan, Chief Security Researcher, Bitdefender
  • Matthew Dezzani, CEO, Digitaljob
  • Andreea Paun, Managing Partner, Griffes

În cadrul evenimentului vor participa directorii executivi, experții din industrie, antreprenorii și specialiști in resurse umane. Focus on Technology & Telecom a devenit o platformă utilă pentru a împărtăși idei, a căuta noi parteneri de afaceri și a afla mai multe despre tendințele din domeniu care au un impact major în orice tip de afacere, fie ea mare, medie sau chiar startup.

Pentru mai multe informații despre programul evenimentului, temele de discuții și vorbitorii acestei ediții de Focus on Technology and Telecom vă rugăm  accesați pagina dedicată evenimentului.

Key Industry Players