We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Donau participa la Internet & Mobile World

BY IMWORLD TEAM, September 20, 2016 3:40 pm

Donau – de peste 12 ani evoluam alaturi de clientii nostri si oferim produse software personalizate in functie de nevoile si cerintele acestora.

In acest an, la IMWorld promovam doua dintre produsele noastre: Ideal SFA si Symbio.

Ideal SFAprima aplicatie dezvoltata de noi eficientizeaza activitatea companiilor de tip FMCG, ce implica gestiunea complexa a fortei de vanzare. Astfel, procesul de vanzare devine automatizat si usor de controlat.

Preluarea rapida a comenzilor, gestionarea politicilor comerciale ale clientilor, vizualizarea stocurilor si incasarea soldurilor se realizeaza simplu, rapid si eficient. Toate informatiile despre clienti si produse sunt doar la un click distanta cu Ideal SFA.

 

imw-donau1

imw-donau

Symbioprodusul software care simplifica integrarea proceselor desfasurate de o companie si ajuta la imbunatatirea relatiilor cu partenerii. Organizarea informatiilor si realizarea legaturilor intre departamente permit monitorizarea proceselor companieiplanificarea activitatilor si masurarea rezultatelor obtinute.

Symbio se adapteaza fluxurilor existente in cadrul organizatiei urmarindu-se personalizarea aplicatiei pentru fiecare situatie.

imw-donau2

Solutiile noastre sunt imbunatatite continuu, adaptate tehnicilor de management si tehnologilor actuale. La valoarea lor adaugam servicii premium de instalare, mentenanta si suport.

 

Key Industry Players