We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

EXHIBITING COMPANIES

Browse through the list of companies, filter them by solutions offered and find out more about their journey. Detailed information
is available if you click the “See more” button

COMPANIES & SOLUTIONS TYPE

Discover exhibiting companies and what solutions they have prepared for this edition

Company:

GCoinClub

Domain:

Digital & E-commerce

GCoinClub este un proiect îndrăzneț, care dorește să creeze o punte de legătură între afacerile de succes și clienții de pretutindeni. Prin intermediul aplicației GCoinClub, la care se oferă acces gratuit, în urma înregistrării online, poți beneficia de avantaje considerabile, indiferent că ești interesat de diferite arii de servicii, sau dorești să te alături clubului GCoinClub din postura de membru care dorește să ofere anumite servicii.

Ne bazăm pe un principiu simplu, acela de a oferi informații de calitate clienților și, totodată, un mediu de promovare propice afaceriștilor. Clienții posesori de cont GCoin beneficiază de numeroase facilități, cum ar fi un sistem de bonusare de 10%, acces la o rețea de parteneri cu acoperire internațională și, poate cel mai important, avantajul de a călători fără grija banilor cash sau a cardului, deoarece absolut toate plățile pentru serviciile accesate se fac prin intermediul telefonului mobil.

În cazul afaceriștilor care doresc să se alăture echipei GCoinClub, oferim numeroase posibilități de promovare în rândul clienților posesori de GCoin, vizibilitate mai mare și șanse rapide de creștere a cifrei de afaceri. Nu se percepe niciun fel de comision, iar membrilor GCoinClub li se garantează transparență și acces imediat la toate informațiile de care are nevoie.


Key Industry Players