We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Blugento revine la IMWorld

BY IMWORLD TEAM, September 14, 2017 10:34 am

Blugento se întoarce la Internet&Mobile World Bucureşti pentru cea de-a sasea ediție. Acesta este al doilea an în care participăm la IMWorld și sperăm ca evenimentul să aibă la fel de mult succes ca și în anul precedent.

Ce este Blugento?

Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă construită pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din întreaga lume, într-un format PaaS (Platform as a Service). Blugento oferă toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar și este integrat cu peste 100 de soluții de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive magazinelor online.

Misiunea noastră este să ajutam cât mai multe companii, indiferent de mărimea acestora, să își deschidă magazine online performante și scalabile. Blugento permite construirea unui magazin online performant și atractiv într-un timp foarte scurt, clienţii având acces la toate funcţionalităţile native oferite de platforma Magento, și beneficiază în plus de alte funcționalități sau integrări specifice pieței locale.

Magazinele sunt adaptate la piaţa din România din punct de vedere fiscal şi legislativ și beneficiază de o gamă completă de servicii de ecommerce, necesare succesului unui magazin online: design personalizat și responsive, infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, suport tehnic, optimizare SEO,  integrare cu servicii de marketing, gestiune și alte servicii conexe comerțului online.

Magazinele Blugento sunt construite pe platforma Magento, cea mai avansată platformă de eCommerce din lume.

Deseori, Magento este considerat prea complex și costisitor pentru companii mici și medii, dar cu ajutorul Blugento, orice companie își poate construi magazinul online rapid și cu un cost redus folosind aceeași soluție ca liderii de piață.

Interesat de eCommerce, integrări cu aplicații ERP sau strategii de SEO? Te așteptăm la standul nostru!

Ne găsiți și anul acesta în zona expo, unde vă aşteptăm cu drag alături de partenerii noştri TargetWeb și Teamshare.

Dacă ești interesat de industria eCommerce și de cum poți avea un magazin online echipat pentru succes, fă-ne o vizită și poți vedea în detaliu cum arată un magazin pe platforma Blugento, atât în interfață, cât și în panoul de administrare. Putem  descoperi și testa  împreună soluția optimă pentru nevoile business-ului tău, iar agenția de SEO TargetWeb te poate ajuta cu informații importante legate de optimizarea magazinului pentru motoarele de căutare. În plus, partenerul nostru, TeamShare, este specializat în integrarea magazinelor online cu aplicații ERP, marketplace-uri și servicii de e-fulfillment, deci, cu siguranță, stând de vorbă cu noi vei găsi răspunsul la multe dintre întrebările tale.

Te așteptăm cu drag!

 

Key Industry Players