We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Servel at IMWorld 2017

BY IMWORLD TEAM, September 28, 2017 4:09 pm

La IMWorld 2017, Servel, distribuitor specializat in vanzarea de consumabile si echipamente de printare, cu o experienta de peste 25 ani pe piata din Romania, va prezenta tehnologii noi, ce remodeleaza modul de printare si scanare documente.

Tehnologia HP PageWide imbina comoditatea și fiabilitatea unei imprimante cu costul pe pagină (CPP) al unui copiator.
Imprimanta multifunctionala HP PageWide Pro 477dw, disponibila in standul Servel, demonstreaza viteza de pana la 55 ppm asigurata de aceasta tehnologie.
Descopera functiile extinse si configurabile ale echipamentului, ce asigura o productivitate crescuta si fac din HP PageWide Pro 477dw imprimanta, scanner-ul si copiatorul perfect pentru afacerea dumneavoastra.

Noua tehnologie HP JetIntelligence aduce mai multe Pagini printate, Performanță și Protecție.
Doar cartusele de toner HP originale includ tehnologia JetIntelligence oferind cu 33% mai multe imprimari per cartus; echipamente cu pana la 40% mai mici, cu pana la 40% mai rapide utilizand cu pana la 53% mai putina energie.
Descopera mai multe detalii in standul Servel.

Descopera in standul Servel, tehnologia HP Embedded Capture, ce permite crearea unui flux de lucru personalizat, prin scanarea si distribuirea de documente in mod efficient. Integrand scanarea in rutine prestabilite, salvezi informatia usor, rapid si securizat.
Securitatea multinivel a echipamentului HP LaserJet Enterprise MFP Flow M527c asigură protecţia împotriva ameninţărilor. Finalizaţi mai rapid activităţile, cu un MFP ce porneşte imediat şi economiseşte energia.

HP DesignJet T830 MFP Plotter – Printeaza, scaneaza, copiaza si distribuie! Totul se realizeaza cu un singur echipament compact si robust, format A0, ideal pentru birouri si santiere.

Descopera in standul Servel interfata simpla si intuitiva a acestui echipament, ce poate fi operat de pe un telefon mobil sau tableta.

„ A New Hero is Born” – Canon ImageRunner C3025I – MFP A3 Color este prezent in standul Servel, in configuratie completa. Creat pentru a imbunatati eficienta şi productivitatea la fiecare pas al procesului de imprimare, echipamentul multifunctional inglobeaza tehnologii noi ce pot fi descoperite si testate la standul Servel.

Multifunctional Laser A4 monocrom Canon MF515X se adapteaza perfect nevoilor tale de printare. Cu o viteza de 40 ppm, Duplex si Wireles, toate intr-un dispozitiv compact, cu dotari complete, conceput pentru activitati flexibile, MF515X este alegerea perfecta pentru afacerea ta.
Imprimanta multifuncţională laser A4 alb-negru MF515x este ideală pentru grupurile de lucru din întreprinderi care au nevoie de capacităţi de producţie rapide, profesionale.

Servel ofera solutii complete de printare si scanare pentru afacerea ta, avand in portofoliu peste 30 branduri, distribuind consumabile pentru toate echipamentele de printare existente pe piata din Romania.

In calitate de distribuitor autorizat Hewlett Packard, Servel a castigat in anul 2015 „Best Performer on Corporate Deals in Laser Printing” iar in 2016 „Best Performer in Printing Hardware Deals” si „Best Supplies Growth in Proximity Space”.

Va asteptam in standul Servel pentru a descoperi si testa aceste echipamente si tehnologii.

Key Industry Players