We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Logiq Design at IMWorld

BY IMWORLD TEAM, September 27, 2017 7:27 pm

Internet & Mobile World este cea mai mare expo-conferințe Business to Business pentru IT și soluții digitale din sudul și estul Europei. Acest eveniment are ca scop sprijinirea mediului de business din Romania și adoptarea digitalizării în toate industriile pentru a mări efeciența și productivitatea.

IMWorld este un prilej de a cunoaște specialiști din toate domeniile, iar business-urile aflate la o fază incipientă a digitalizării au ocazia de a se informa în legatură cu cele mai noi soluții și trenduri în domeniu.
Digitalizarea este un fenomen complex cu puternice implicații în toate domeniile. Evoluția acesteia este foarte rapidă și, fie că ne dăm sau nu seama, face parte din viața noastră de zi cu zi. Digitalizarea potentează, amplifică și supraîncarcă ceilalți factori ai dezvoltării fiind într-o continuă schimbare și dezvoltare.

Trăim într-o lume în care vrem totul acum și cât mai repede. O lume în care timpul este cel mai prețios bun al nostru. Și tocmai din acest motiv alegem internetul pentru orice căutare. Făcându-ne cumpărăturile online econosim timp și găsim mult mai ușor tot ceea ce căutăm.

Pentru a ușura munca comercianților, dar și a clienților și potențialilor clienți s-au creat o multitudine de platforme de e-commerce, printre care enumerăm: PrestaShop, OpenCart, WordPress, Drupal, Magento, etc.

Însa în acest moment Magento 2 este cea mai puternică platformă de e-commerce din lume.
Această platformă ofera cel mai înalt nivel de personalizare, flexibilitate și inovație, permițând creearea unor magazine online care să răspundă la fiecare nevoie a comercianților.

Magento 2 are ca scop lărgirea posibilităţilor comercianţilor electronici şi să ofere utilizatorului o experienţă rapidă şi eficientă, oriunde şi oricând, în cumpărăturile online.

Magazinele create în Magento 2 sunt mult mai user-friendly, mult mai rapide şi pot fi accesate şi de pe dispozitivele mobile.
Magento 2 suportă cele mai noi versiuni de php şi JQuery, punând accent pe tehnologii moderne, iar cu API îmbunătăţit permite cumpărătorilor să îşi finalizeze tranzacţiile mai repede şi mai uşor.

Este foarte important ca un magazine online să aibă un aspect profesional. De multe ori imaginea este cel mai mare factor de luare a unei decizii cu privire la o achiziție.

Un magazine online profesional este necesar unui business și este tratat mai serios de client decât un simplu website. Pentru a avea un magazin online profesional este important să întelegem nevoia de a apela la specialiști în domeniu.
Este foarte important, de asemenea, optimizarea SEO, prezența magazinului online în primele rezultate ale căutărilor pe Google, foarte ușor vizibil potențialilor clienți.

Magento 2 vine cu funcţiile SEO considerabil îmbunătăţite, prin urmare disponibilitatea stocului poate fi afişată direct din rezulatele Google.

Experți în domeniul web designe-ului, cu o experiență de peste 5 ani oferim serviciile noaste de implementare a magazinelor online pe platforma Magento 2 și nu numai, mentenanța acestora, optimizarea SEO și promovarea magazinelor online sunt adresate toturor persoanelor de afaceri, managerilor și celor la început de drum în acest domeniu. Țintim o gama largă de industrii și business-uri, serviciile noastre fiind potrivite tuturor afacerilor mici, mijlocii sau mari.

Key Industry Players