We are doing the Digital Transformation Barometer in Romania. By answering this survey, you will get a free Digital Starter Pass. Get involved

Lideri internationali din domeniul tehnologiei vin la Bucuresti

BY IMWORLD TEAM, August 30, 2016 12:26 pm

Unii dintre cei mai renumiti lideri din domeniul digital si IT vin toamna aceasta la Bucuresti. Peste 130 de speakeri internationali si locali vor urca pe cele 5 scene de continut din cadrul Internet&Mobile World. Acestia vor prezenta inovatiile anului in domeniul tehnologiei in 90 de sesiuni de prezentari, studii de caz si workshop-uri, desfasurate pe 5 si 6 octombrie, iar inscrierea pentru eveniment este disponibila pe site-ul www.imworld.ro.

Romania – hub regional de tehnologie

Aducand laolalta peste 4,500 de companii din regiune, Romania devine pentru 2 zile un hub de tehnologie, unde sunt prezentate solutii digitale prin care afacerile se pot dezvolta. Pe Main Stage se vor dezbate subiecte precum transformarea digitala a companiilor, biohacking, realitatea virtuala, realitatea augmentata si inteligenta artificiala  in afaceri, trenduri in hardware, tehnologii mobile si Internet of Things.

Prezent pe Main Stage, Dr. Patrick Kramer, Chief Cyborg Officer la DIGIWELL va sustine o sesiune despre “Internet-of-US”, o idee noua care presupune ca in viitor toate persoanele vor fi conectate prin implanturi de chip-uri in creier. Pentru a demonstra conceptul, speakerul va alege un voluntar din audienta pentru implantarea unui chip NFC/RFID in mana.

2 scene de continut specializat pentru profesionistii de marketing si developeri

Doua dintre cele cinci scene din cadrul Internet&Mobile World vor avea continut dedicat profesionistilor de marketing si developerilor. Marketing Innovation Stage va gazdui workshop-uri si studii de caz ale liderilor internationali cu experienta in lucrul cu branduri precum Aston Martin, John Lewis, Harley Davidson, Burberry, Ferrari, Adidas ss agentii globale de publicitate. O parte din vorbitorii acestei scene sunt Dom Boyd, Head of Strategy & Planning la ADAM&EVE DDB, Deidre McGlashan, Global Chief Digital Officer la MEDIACOM, John Vary, Innovation Manager la John Lewis si multi altii. Dr. Jillian Ney, Digital Behavioural Scientist si primul doctor in social media din Marea Britanie va sustine si un workshop despre crearea unui continut de marketing persuasiv.

Pe Dev Stage vor urca profesionisti din domeniile JavaScript (5 octombrie) si Java (6 octombrie). Acestia vor sustine workshop-uri si prezentari, bazate pe experienta lor in companii precum Google, Oracle, Nike, Unilever si Dyson. Speakerii sunt Geertjan Wielenga, Principal Product Manager la ORACLE, Rowan Merewood, Developer Advocate la GOOGLE, Sven Ruppert, Fellow (Head of R&D) la reply si multi altii.

Phil Hawksworth, Technology Director la R/GA vine pentru a doua oara in Romania pentru Internet&Mobile World, urmand sa sustina o prezentare pe Dev Stage. El declara:

Comunitatea de tehnologie, in special comunitatea web infloreste in Bucuresti, fiind deja un numar mare de intalniri si companii care fac o treaba buna pentru a dezvolta impartasirea si colaborarea intre jucatorii din domeniu. Este unul dintre motivele pentru care R/GA si-a deschis un birou in Bucuresti.

Sunt foarte entuziasmat sa ma intorc la IMWorld din nou in acest an. Evenimentul aduce laolalta oameni cu experiente si specialitati diferite, dand nastere altfel la conversatii foarte interesante si abordari inovative.”

In plus, pe Enterprise Solutions Stage si Digital & E-Commerce Stage, participantii vor asista la prezentari si studii de caz ale liderilor de business romani. Temele adresate vor include viitorul comunicarii prin internet, solutii de securitate pentru afaceri, folosirea solutiilor CRM, robotica si inteligenta artificiala pe Enterprise Solutions Stage, urmand ca topicurile de pe Digital & E-commerce Stage sa fie campanii de markting in timp real, folosirea platformelor online video, impactul ad blockingului, automatizarea sistemelor de marketing si altele. Lista completa a speakerilor si agenda poate fi consultata pe site-ul www.imworld.ro.

Participarea pentru cele 2 zile se face pe baza biletelor achizitionate in prealabil. Accesul in spatiul expozitional este gratuit, pe baza de preinregistrare, invitatia putand fi accesata prin completarea unui chestionar pe site-ul www.imworld.ro. Pachetele speciale de acces pe scene sunt insa limitate, rezervarile putand fi facute tot pe site-ul evenimentului in baza achizitionarii unor pachete speciale.

Partenerul principal este Telekom Romania, iar partenerii de scene sunt: Microsoft, Raiffeisen Bank, MiniCRM, MasterCard.

Sponsorii evenimentului sunt: Xerox, Medialine, Likeit, Luxoft, QuickMobile, M247 Europe, BitDefender, Orange, Syswin Solutions, Avangate, RINF Tech, Viva Telecom, Luxoft Training si Voxility. Partenerul creativ este Quart.

Asociatii, evenimente si institutii partenere: Advertising Week, ANIS, APDETIC, ARIES, ATIC, BCCBR – Camera de Comert Bilaterala Bulgaria – Romania, BCMA, Camera de Comert Olandeza in Romania (NRCC), CIO Council, DCIA, Elite Business Women, GDG Bucuresti, IAA, ICT Cluster Bulgaria, Innovation Labs, Lumea SEO PPC, Network Marketing Forum, Poland Connectionpoint, RICAP, Romanian Startups, Smart Alliance, Tech Society.

Parteneri media principali: Adevarul, Kiss FM, Comunic.ro, Forbes.

Parteneri media: Adhugger, Agora, Antena Play, Business24, Cariere, CloudMag.ro, Comunicatedepresa.ro, Elevate, Hotnews, Ibusiness, IQads, IT Channel, IT Trends, Learning Network, Magazinul Progresiv, Market Watch, MediaTRUST, New Edition News, SMARK, Tech Café, Trends HRB, Today Software Magazine, Wall-Street.ro, Yoda.ro, Zelist, Ziare.com.

Key Industry Players