logo tmobile
Right Here

IN SEARCH OF TOP READING MATERIAL AND INDUSTRY NEWS?

Have a look through our articles and stay up-to-date with the latest announcements about the event

HIGH END INTERACTION PLATFORM

Keep in touch with IMWorld news

Brinel at IMWorld Bucharest
October 4, 2016 9:31 am

brinel-imw

Compania BRINEL se regaseste cu consecventa pe piata, de 25 de ani, printre furnizorii autohtoni relevanti de solutii si servicii IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor. Managementul relatiei cu clientii, planificarea si gestionarea resurselor companiei/instituiei, sisteme pentru interactiuni multiple, centre de date private precum și solutii personalizate fac parte din ceea ce realizam pentru beneficiari.

BRINEL este partener Salesforce, oferind companiilor posibilitatea de a proiecta si folosi in Cloud aplicatii personalizate, CRM, inclusiv baze de date, analize in timp real, instrumente de integrare si soluții de mobilitate.

BRINEL poate adapta solutia Salesforce “on demand” in mod unic si in timp real cerintelor oricarei organizatii.

  • Sales Cloud – Mai eficient! Mai productiv! Solutia CRM numarul #1 in lume ofera echipei de vanzari puterea de a incheia afaceri cu instrumente bazate pe tehnologia cloud care accelereaza productivitatea, imbunatatesc lead-urile si cresc vanzarile.
  • Service Cloud – Cele mai rapide si inteligente servicii care vor creste loialitatea, retentia si satisfactia clientilor.
  • Marketing Cloud – Singura platforma care permite construirea si gestionarea de “customer journeys”.

BRINEL este partener de implementare Salesforce, oferind personalizarea si adaptarea la business-ul Dvs, suport si training pentru implementare, toate la costuri reduse.

O viziune completa si coerenta a clientilor este utila tuturor departamentelor (vanzari, servicii, marketing), iar automatizarea activitatilor lor duce la optimizarea procesului de generare de leaduri, a procesului de vanzare si a procesului de servicii post-vanzare.

Salesforce este 100% configurabil! Pentru mai multe detalii, accesati http://www.brinel.ro


KEY INDUSTRY PLAYERS

Main Partner
partner
Stage Partners
partner
partner
partner
partner
Creative Partner
partner
Sponsors
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner