logo tmobile
Right Here

IN SEARCH OF TOP READING MATERIAL AND INDUSTRY NEWS?

Have a look through our articles and stay up-to-date with the latest announcements about the event

HIGH END INTERACTION PLATFORM

Keep in touch with IMWorld news

Bridge the Gap Between #PaperAndDigital
September 22, 2016 2:04 pm

Xerox lansează oficial în România soluția de Enterprise Content Management Xerox® DocuShare® 7.0 alături de noul partener, High Tech Systems & Software Romania (HTSS). HTSS adaugă performanțelor DocuShare experiența a peste 10 ani în dezvoltarea și implementarea de soluții software în domenii complexe precum retail, medical/pharma, IT, servicii profesionale, logistică și distribuție. În plus, demonstrăm la stand și pe scena Enterprise Solutions cum poți deveni mai productiv punând documentele să lucreze pentru tine.

De asemenea, povestim despre beneficiile serviciilor de imprimare, despre controlul costurilor obținut de companie încă de la audit – prima fază a implementării unei astfel de strategii. Vom explica de ce serviciile de imprimare sunt primul pas către digitizare cu integrarea inteligentă a fluxurilor de lucru analogice (pe hârtie) cu cele digitale.

La stand demonstrăm că multifuncționalele Xerox pot traduce, că se pot conecta rapid la dispozitive mobile precum și la servicii cloud de tip Dropbox și Google Drive. Mai mult, multifuncționalele Xerox pot constitui punctul de plecare al strategiei de digitalizare a documentelor și fluxurilor de lucru în companie prin integrarea platformei Xerox® ConnectKey® cu soluții software enterprise: ECM/DMS, CRM, ERP.

O altă noutate anul acesta este că recompensăm utilizatorii finali ori de câte ori cumpără și utilizează consumabile originale Xerox, prin programul Genuine Xerox Rewards. Clienții acumuleză puncte de fiecare dată când înregistreză în program consumabilele Xerox pentru echipamentele lor Xerox (sau chiar Brother și HP) și apoi le pot transforma în muzică, filme, cărți, călătorii, electronice, articole sportive sau vouchere. În plus, vizitatorii standului Xerox la Internet and Mobile World 2016 primesc un voucher de 2.000 de puncte pentru înregistrarea în program, echivalentul a 100 de lei.

Pe partea de echipamente, lansăm noile echipamente laser A4 Xerox® WorkCentre® 3335 și WorkCentre® 3345, multifuncționale complexe, cu un preț scăzut pe pagina imprimată. Tehnologia de ultimă ora integrată în aceste multifuncționale oferă conectivitate rapidă Wi-Fi prin WPS, conectare cu telefoanele mobile și tablete prin Wi-Fi Direct și NFC, utilizare simplificată prin ecranul tactil color de 4,3 inchi și opțiuni pentru autentificare.

În plus, nu trebuie să-ți întrerupi afacerile pentru a veni la Internet & Mobile World. Trimite-ți de pe drum sau înainte să pleci sau direct de la eveniment ce ai de tipărit, citit, semnat, aprobat la adresa print@printbyxerox.com și ridică-ți documentele tipărite prin acces securizat direct de la standul Xerox. Cum? Îți dăm mai multe detalii la stand! Te așteptăm între 5 și 6 octobrie la Internet and Mobile World 2016! Bridge the Gap Between #PaperAndDigital!

demo-xerox.jpg


KEY INDUSTRY PLAYERS

Main Partner
partner
Stage Partners
partner
partner
partner
partner
Creative Partner
partner
Sponsors
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner